- Emoji Skoru
- 15.969
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.781
hayırllısı ılee en yakın zamanda alırsınn kucagına ınsallahh fıstık1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daaondan bu laflar
1,5 yıllık evliyim. Çocuk hasretyle yanıyom daaondan bu laflar
bende ucuz ısterımAllah sana ikiz versinde gör köyü0n yolunu
inşllh inşllhh.. Senin yaş kaç.. Sevgilin varsa hemn evlen, boşver bacını senhayırllısı ılee en yakın zamanda alırsınn kucagına ınsallahh fıstık
ahh ahh. Rabbim duysun sesinii, ne diyimmAllah sana ikiz versinde gör köyü0n yolunu
vallaha bendeebende ucuz ısterım
bende ucuz ısterım
gelen sıcak dıyo gıdıyoCoook sicak coooookkk
Kendine baktinda 3 ne bakabilcen artik senin ustun basin kusmuk kaka mama saclarda bir copl2 fotolsri goreriz tarzda
anacıgımda oyle dıyoKendine baktinda 3 ne bakabilcen artik senin ustun basin kusmuk kaka mama saclarda bir copl2 fotolsri goreriz tarzda
ahh ahh. Rabbim duysun sesinii, ne diyimm
anacıgımda oyle dıyobılmıyorum tarzdaa naparımm coluga cocuga karısıncaa bırı elımde bırı kucagımda bırı sırtımdaa
banane bananee, cimcimeme dert yakınmiycam da kime yakıncammAminamin. Ama bana dert yanarsan yakarim cirani
valla topıge bırakır kacarım cocukları sızler bakarsınız teyzelerıHahahahaa ay nen ol3 olur fular die cocugun bezlerini boynuna takan gayri
hiç ole hayal etmemiştim de , napimmNe oldu hanfendi tutusmaya basladniz
ayy bana yolla ben bakarım.. Off hatt mumkunse hiç alma benim olsunvalla topıge bırakır kacarım cocukları sızler bakarsınız teyzelerı
banane bananee, cimcimeme dert yakınmiycam da kime yakıncamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?