- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #151.121
evet cimcimem oyle oldu kismetNe ka kötü bir durum
biliyon ama sebebini sus bide aglama polimden
sukurki sabit konu yoksa 10 .sayfada ne olurdutopik sabisin gerekei yap topla milleti benim uyguladigim taktigi uygula bosa aglayip sizlama
evet cimcimem oyle oldu kismet
hih yetisti hizir acilbosver giremesin bura yazsin yoksa cok aglarsin kilit vuracam topike diye
Tabii yoksa zekzi foto nasi atarsinOlmaz whatsapada girmesi lazim cok gizli şeyler konusuyoruz
icran anim icran anim hatirltmasan olmazdi
aman cok onemli girme nolaacakbura gir iki yil onceki gibi bu whatsap cikti yigitlik bozuldu
Heyt bre gafil bende bu haremin valide sultaniyinhayyytttt bu topiğin muhteşem sülümanı geldı acılın bakıyımmmmmm
hayyytttt bu topiğin muhteşem sülümanı geldı acılın bakıyımmmmmm
haytttt valide malide tanımam kılıçtan gecirecem hepınızıHeyt bre gafil bende bu haremin valide sultaniyinop ananin elini
gelsin gelecegı varsa gorecegide varSimdi gerçek suluman gelir
Tabii yoksa zekzi foto nasi atarsin
hayyytttt bu topiğin muhteşem sülümanı geldı acılın bakıyımmmmmm
gelsin gelecegı varsa gorecegide var
Hotttttt
senin sarayını dagitacam uleynnnn nihahhahahGeldim ne waaaa kutsal bakireyerini haddini bil sen kim oluyorsun da benim sarayima laf soz ediyon
Ben de iyiyim cicim, kayınvalide biraz rahatsız hep onun yanındayım..derslerle ugrasıyorum canım .. nasılsın
Gizli değil aşikar takipçilerindenim artık
vayy gizli takipçilerimdensin yani
yahşi cazibemsenide etkiledi demek
Valla cicim değiştircem kampanya açıcam burada o derecetam adamına sordunben hiç anlamam nicklerden
değiştireceksen türkişolsun lütfen
furma yawwmelek anim demek kk vazgecildi biliyom sebebinide neyse doru yolu bulun birakin yanlis yolu
doru diyon ağzına sağlıkbiliyon ama sebebini sus bide aglama polimden
sukurki sabit konu yoksa 10 .sayfada ne olurdutopik sabisin gerekei yap topla milleti benim uyguladigim taktigi uygula bosa aglayip sizlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?