- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.581
Ne.olu takklidi.beee uymus kari taklidi yapacamHabibtem hasttim di nie ölü taklidi yapıyon
burdaki araolarami ciksam.ne hepsinin elinde iphone.6 plus benim kucuk eltide var koxasi adli benik.okuz anxa.ikincu el alir bana
Feda olsun tum telefonlar sanaaaAynen . Cok fazla bana .
Ne.olu takklidi.beee uymus kari taklidi yapacam
Burda ilk telefonlar cikar sonra turkiyeye gider burda millet 2 aydir kullanmis oluyor ilk cikan telefinlari sonra turkiyede cikmia oluyor ucuzu da var pahalisi daOrada pahali mi habibtem telfnlar
Feda olsun tum telefonlar sanaaa
Nasil ariycan.turki6e degel burasi arayamazsinBen ses kesilince ariycam seni gorursun
Burda ilk telefonlar cikar sonra turkiyeye gider burda millet 2 aydir kullanmis oluyor ilk cikan telefinlari sonra turkiyede cikmia oluyor ucuzu da var pahalisi da
Ayyy yerim olursa getirirum.hbibtem ucakla gidip geliyorumIstemimsen hurma getir bana bidaha geldinde bide zemzem
Deneyelik moNasil ariycan.turki6e degel burasi arayamazsin
Ilk orda cikar buraya gonderirler zengin.ulke alirIlk Çinde cikmaz mi
Ses isiki kapaliDeneyelik mo
Ayyy yerim olursa getirirum.hbibtem ucakla gidip geliyorum
Ses isiki kapali
Heryerde hurma agaci var cekerim.bir ara sizeeee arikaaa yaaaIki uc kiyafet az koy bana hirma gter banane ama kaliteki olsunkarho yap sen bana bnde sNa gonderirim parasini.
Habibtem bide sey diyecem hurma agavta yetisio ya seni evin oralatda var mibir anda kendimi melekim sandim
Cope at gitsin sende bira kafa dinlemis olursunHabibtem telim.kasti icin baya bo bir anlasilmaz yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?