- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdeneyelım yesıl surat![]()
sağol habibtem çıktım Allahın izniyleYamikimmmm hayirlisiyla ciktinmapistan allah bi daha gostermesin
demek watsapta grup kurdunuz öyle miiiiii
- Yasakimmmmmmm hepimiz cok.merah ett8k.whatsapta yazismalari.okursun melekim.icran cimcime hepimiz seni dusunduk inanki onlarda biizim.gibi merahlandilar inan bana
aha ağzınızla itiraf ettiniz vay hayınlarWhatsapa attim ya .
bakıyorum yine formunda yerinde tolin hanımben dersem yapar![]()
he bu seferde 9 ay sonra gelecemde bi pesimi birakirsaniz tabievet hamile gelmiyordedik emirde gitti 9 ay sonra geldi dedik
![]()
whatsap tango cikti nolacak bura unutuldu silecem ikisinide burdan konusun benle hele o grrup ne silinsinEvet kimsecikler gelmiyorrrr hain karilar![]()
ay hic sevmem bakmam o kadini bulamazdiniz hic iyce kaybolurdumMuge anliya cikacaktik![]()
Sildil zaten herkescikler bir alemdewhatsap tango cikti nolacak bura unutuldu silecem ikisinide burdan konusun benle hele o grrup ne silinsin
![]()
Rosem.hg canimmm.evet artik.kimsecikler.gelmiyor populleligimiz bitecek.burada in.cin top.oynayacak.gibiSelam kimse yok mu kaçtır geliyorum kımseyı yakalayamıyorum ya