- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.301
İyiyiz
HAbibte
sen nasılsın
yenü üye sayılırım ben,
biraz yabancısıyım buraların..

yenü üye sayılırım ben,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim.kalinkigindan.bahsediin sen okkyok canim ya karistirdin senhani su bebegi tutan perde var ya o
ne bileyim valla doktor hic olmazsa 10 mm olmasi gerek dedi
karalar bagladin yani
mumkunmu ki![]()
Mrb kuscemm nerelerden geldin kac yasindasin be kadardir bebek isyiyosunbİyiyizHAbibte sen nasılsın
yenü üye sayılırım ben,
MerhabalarMrb kuscemm nerelerden geldin kac yasindasin be kadardir bebek isyiyosunb![]()
Amin canım senin tedaviyle mi oldu??
Ne güzel canım, Allah bağışlasın..Yok canm kendiliğinden oldu cok sukur.
Ins en.kisa zamanda olur canim.tedavi falan.goruyor musun ben burda bekledim ogluma kavustum.sukur rabbimee allahim.olmayanlarada versin ins tedavi surecim oldu bi sureMerhabalar
İstanbuldan geldim, 27 yaş 3 senedir istiyorum canım. Sen??
Klomen tedavisi gördüm canım 6 ay kadar. Ara verdim şimdi. Öyle. Sevindim senin adına. Darısı biz isteyenlere...Ins en.kisa zamanda olur canim.tedavi falan.goruyor musun ben burda bekledim ogluma kavustum.sukur rabbimee allahim.olmayanlarada versin ins tedavi surecim oldu bi sure
Klomen tedavisi gördüm canım 6 ay kadar. Ara verdim şimdi. Öyle. Sevindim senin adına. Darısı biz isteyenlere...
Ben burdayım caniko![]()
Nabee tatlim vala sende burda yalniz kaliyorsunonceden sayfalari okumaya erinirdik simdi sayfa atlatcam die canm cikio
![]()
İyilik valla canım senden naber? Doğrudur ben yeniyim ya eski zamanlarını bilmiyorum buranın..
![]()
Selam kizlae nasilsinjzzzz abowwww kimseciklwe gelmemisss![]()