- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.241
Cimcimemmm uye mi oldun
Ask olsun kizzz gelmiyim o zaman hihhhh kiz bugunlerin tadini cikarim dedim ablam gile geldim yosam evde halim buHosbuldum cnm . Mas onceden aktif oldun halde gelemiyordun topike simdi gelebikiyorsun ne guzel gebe kalincs :))
Gel.kizzzz kacamak yapalimHönkar kızmasın
Iyiyimm teşekkür ederimm,sen nasılsın
Ask olsun kizzz gelmiyim o zaman hihhhh kiz bugunlerin tadini cikarim dedim ablam gile geldim yosam evde halim buhuniler gelmeden solugu ablamda aldim INSALLAH pazartesi ewimde olcam o zaman bole aktif olamam
Orasi dogru ama merak etme isten cocuklardan firsat bulursam gelicemNe bilim millet hamile kaldimi burda dgrunca selam sabahi kesiyor yanlis anlama :)
Orasi dogru ama merak etme isten cocuklardan firsat bulursam gelicem
ben dun doktora gitmistim ya benim yumurtalar sadece 2 mm buyumussimdiye catlamasi gerekiyodu oysa ki sadece 9mm olmus fazla yumurta var ama buyumesi yavas bu ayi gecelim gelecek ay tedaviya baslayalim dedi hayirlisi artik bi de endometrium 8 mm mis o da ince dedi sizce de ince mi kizlar
Günaydın icranim
Hayırlısıolsun tatlım sıkma canınıben dun doktora gitmistim ya benim yumurtalar sadece 2 mm buyumussimdiye catlamasi gerekiyodu oysa ki sadece 9mm olmus fazla yumurta var ama buyumesi yavas bu ayi gecelim gelecek ay tedaviya baslayalim dedi hayirlisi artik bi de endometrium 8 mm mis o da ince dedi sizce de ince mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?