Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet var canim iki kizim var bu bebegimde kazara oldu heme hemen 2 ayliga yakin farketmistim reglim duzensizdi

Yasinda 20 daha ve 3 cocuk mas sana mariam allah yardimcin olsun sag saglim kucana alasin bebegni ne olur k.bakma şok oldum takvimi gorunce bir anda

Yasinda 20 daha ve 3 cocuk mas sana mariam allah yardimcin olsun sag saglim kucana alasin bebegni ne olur k.bakma şok oldum takvimi gorunce bir anda
Hic soyleme canim ben o soku 2 ay atamadim Her gun agladim sonra RABBIMin bi bildigi vardir dedim alistim genc anne olucam INSALLAH RABBIM butun isteyen herkese nasip etsin kiz ne kusuru annem duydu resmen soka girdi zor geldi kendine

Hic soyleme canim ben o soku 2 ay atamadim Her gun agladim sonra RABBIMin bi bildigi vardir dedim alistim genc anne olucam INSALLAH RABBIM butun isteyen herkese nasip etsin kiz ne kusuru annem duydu resmen soka girdi zor geldi kendine

Vala aynen. Sok oldum direk. Yasak hayale yazdimnkos Maria nhamile die halrn cvb yuk.ondanda ins buda oglan olur tamamlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…