- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.561
iyi şekerciğim senden naberNaber bebegim
Bende iyiyim datlum. Niye kizziyi şekerciğim senden naberbu konuşmanın sonu hiç iyiye gitmiyo bilesin
Daha önce senin gibi yakışıklı bir beyfendi bana öpücük neyin atmadıydı gazoz ikram edesim geldiBende iyiyim datlum. Niye kizz
Allah seni islah etsin yavrumDaha önce senin gibi yakışıklı bir beyfendi bana öpücük neyin atmadıydı gazoz ikram edesim geldi
Sende istiyorsun biliyorum gel buraya kaçmaAllah seni islah etsin yavrumsen bana ticavüzmü etceksiinnn
Ya şimdi istemiyorum desem yalan olurSende istiyorsun biliyorum gel buraya kaçma
Arkamızda iz bırakmayalm manitan neyin vardır duymasınlar başımı belaya sokma benimYa şimdi istemiyorum desem yalan olur
He manitam var da Suan burda değil,boşver keyfimize bakalim bizArkamızda iz bırakmayalm manitan neyin vardır duymasınlar başımı belaya sokma benim
gelirse dolaba saklanırımHe manitam var da Suan burda değil,boşver keyfimize bakalim biz
Oo beybiii iyi fikirgelirse dolaba saklanırım
bu arada harbim iki saattir iğne oyası yapılış videoları izliyorum beceremdim bir türlüOo beybiii iyi fikir
Kız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o işbu arada harbim iki saattir iğne oyası yapılış videoları izliyorum beceremdim bir türlü
Aslında biraz öğrendim ama düzgün olmuyo bugün öğrenmeden uyumicamKız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o iş
Ben videoyla ugrendim sekerimmKız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o iş
Pisimm.bi sure bagimlilik yapio azim edersen.ogrenirsinAslında biraz öğrendim ama düzgün olmuyo bugün öğrenmeden uyumicam
öğrendim icranım kolay modelle başladım bilePisimm.bi sure bagimlilik yapio azim edersen.ogrenirsin
öğrendim icranım kolay modelle başladım bile
teşekkür ederim icranımAmarat pisim.benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?