- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.561
iyi şekerciğim senden naberNaber bebegim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi şekerciğim senden naberNaber bebegim![]()
Bende iyiyim datlum. Niye kizziyi şekerciğim senden naberbu konuşmanın sonu hiç iyiye gitmiyo bilesin
![]()
Daha önce senin gibi yakışıklı bir beyfendi bana öpücük neyin atmadıydı gazoz ikram edesim geldiBende iyiyim datlum. Niye kizz![]()
Allah seni islah etsin yavrumDaha önce senin gibi yakışıklı bir beyfendi bana öpücük neyin atmadıydı gazoz ikram edesim geldi![]()
Sende istiyorsun biliyorum gel buraya kaçmaAllah seni islah etsin yavrumsen bana ticavüzmü etceksiinnn
![]()
Ya şimdi istemiyorum desem yalan olurSende istiyorsun biliyorum gel buraya kaçma![]()
Arkamızda iz bırakmayalm manitan neyin vardır duymasınlar başımı belaya sokma benimYa şimdi istemiyorum desem yalan olur![]()
He manitam var da Suan burda değil,boşver keyfimize bakalim bizArkamızda iz bırakmayalm manitan neyin vardır duymasınlar başımı belaya sokma benim![]()
gelirse dolaba saklanırımHe manitam var da Suan burda değil,boşver keyfimize bakalim biz![]()
Oo beybiii iyi fikirgelirse dolaba saklanırım![]()
bu arada harbim iki saattir iğne oyası yapılış videoları izliyorum beceremdim bir türlüOo beybiii iyi fikir![]()
Kız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o işbu arada harbim iki saattir iğne oyası yapılış videoları izliyorum beceremdim bir türlü![]()
Aslında biraz öğrendim ama düzgün olmuyo bugün öğrenmeden uyumicamKız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o iş![]()
Ben videoyla ugrendim sekerimmKız iğne oyasi çok zor iş illa birinin birebir göstermesi lazım. Videoyla olmaz o iş![]()
Pisimm.bi sure bagimlilik yapio azim edersen.ogrenirsinAslında biraz öğrendim ama düzgün olmuyo bugün öğrenmeden uyumicam![]()
öğrendim icranım kolay modelle başladım bilePisimm.bi sure bagimlilik yapio azim edersen.ogrenirsin![]()
öğrendim icranım kolay modelle başladım bile![]()
teşekkür ederim icranımAmarat pisim.benim![]()