Evet şu an tercih hakkı yok gibi sinovac bulamıyoruz beklemek istemezse biontech olacak mecburBabam annem sinovac ablam biontech oldu
Bana sıra gelse bende biontech denerdim
Çünkü bir prof çin sonuçları vermiyor verimiz yok demişti
Almanya bilgi veriyor demisti.
Ama tercih hakkı yoksa ne varsa olunmali.
siz yurt dışındamısınız?
Aman aklı çıkıyor kızıma giderim de rahatsız olurlar huzurları kaçar diye halbuki anneler hiç evlatlarına yük olur mu başımızın üstünde taşırız. eşim de ben de ne kadar istiyoruz gel burda kal yalnızsın diye yok inat. Rahmetli anneanneme çekmiş o da evlarına gitmeye korkardı rahatsız ederim diye bu kadar ince düşünce de fazlaAnnem sinovac oldu 2 doz. sıkıntı yaşamadık. biontec yoktu o zaman o da daha iyi koruyor diyorlar. ama tanıdıklardan yaptıranlar grip gibi oldular. ağır bir şey olmadı yani. ama 4-5 saat ya da o gün annenizle kalın o gelmese bile. nolur nolmaz. sıkıntı yaşayan duymadım hiç. ama olanlar genelde sinovac. biontec çok az çevremde yorum yapamıyorum.
Ya bizde biontech ağır onun yan etkisi çok oluyor diye duyduk evhamlandım o yüzden yan etki yapar mı diye. Annemin de arkadaşları hep sinovac olmuş problem yaşamamışlar öyle olunca o da sinovac istedi. diretme değil aslında ransevusunu bulamayınca onun biontech almadan önce danışmak istedim ağır yan etki yapan var mı diyeAllah im.. okuyunca yazmak istedim. Biz burda biontech bulmak icin takla atiyoruz.. siz cin asisi icinmi diretiyorsunuz?? Almanya dayim, en güvenilir biontech, 60 yas alti insanlarda kullaniyorlar, cünkü digerlerinin yan etkisi cok oluyor.
Ha sinovac bitti yani. O zaman ertelemeye gerek yok bir an önce yaptıralım. Teşekkür ederimAşı polikliniğinde çalışıyorum. Sinovac ilk doz olarak artık yapılmıyor. Biontech artık yapacağız. Organ nakilliyim. 2 doz sinovac oldum herhangi bir yan etki olmadı.
Teşekkür ederim bilgilendirme içinBiontech oldum ilk gün halsizlik vardı diğer iki gün aşı olduğum kolum ağrıdı başkada yan etkisi olmadı
Şu anda sadece sinovacın 2. dozlarını yapıyoruz. Ama zamanla gelir mi sinovac bilmiyorum. Gelebilir deHa sinovac bitti yani. O zaman ertelemeye gerek yok bir an önce yaptıralım. Teşekkür ederim
Anladım. Ne kadar erken o kadar iyi ya henüz yakalanmadı virüse ama yakalanırsa da kolay atlatır en azından en mantıklısı bu galiba ne varsa beklemeden yaptırmakŞu anda sadece sinovacın 2. dozlarını yapıyoruz. Ama zamanla gelir mi sinovac bilmiyorum. Gelebilir de
benim annem de öyledir. ne güzel sizin gibi evladı var çok şanslıAman aklı çıkıyor kızıma giderim de rahatsız olurlar huzurları kaçar diye halbuki anneler hiç evlatlarına yük olur mu başımızın üstünde taşırız. eşim de ben de ne kadar istiyoruz gel burda kal yalnızsın diye yok inat. Rahmetli anneanneme çekmiş o da evlarına gitmeye korkardı rahatsız ederim diye bu kadar ince düşünce de fazlaçeke çeke getiririm artık aşıyı olduktan sonra yesin içsin yatsın keyfine baksın şurda canım
Biontech stoğu nasil acaba? Cunku sadece 1.5 milyon doz alabildiğimizi duyurmuşlardı sonrasını açıklamadılar. Benim ikinci doz randevu tarihim 5-12 Mayıs arası ama hastanelerde randevu gözükmüyor. Tarih yaklaşınca tekrar deneyeceğimAşı polikliniğinde çalışıyorum. Sinovac ilk doz olarak artık yapılmıyor. Biontech artık yapacağız. Organ nakilliyim. 2 doz sinovac oldum herhangi bir yan etki olmadı.
orda aşı işlemleri yavaşmı ilerliyor acaba?Evet Almanyadayim
Benim çalıştığım yere biontech 60 dozluk daha yeni geldi. Sonra ne kadar gelir bilmiyorum.Biontech stoğu nasil acaba? Cunku sadece 1.5 milyon doz alabildiğimizi duyurmuşlardı sonrasını açıklamadılar. Benim ikinci doz randevu tarihim 5-12 Mayıs arası ama hastanelerde randevu gözükmüyor. Tarih yaklaşınca tekrar deneyeceğim
Ben dün aldım.Mayısın 3 üne verdiMerhaba kızlar, covid aşılamasının 65 yaş altına düşmesiyle annemin de aşı hakkı oldu, 58 yaşında. Randevu alacağız sinovac olmak istedi ama sinovac randevusu bulamıyoruz hep biontech var o da inaktif olmadığı için daha ağırmış endişeleniyorum yan etki yapar mı diye. Yalnız yaşıyor evde bana gel desem gelmez inat. sorun olursa vaktinde yetişememekten korkuyorum. Çevresinde veya kendisi aşı olan varsa bilgilendirebilir mi sinovac mı bekleyelim biontech mi yaptıralım?
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum da o itiyor yarın bir gün elden ayaktan düşersem bakarsınız diyor. Anne yüreği işte o dabenim annem de öyledir. ne güzel sizin gibi evladı var çok şanslı
orda aşı işlemleri yavaşmı ilerliyor acaba?
teyzem 75 yasinda hala sıra bekliyor o yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?