Hangi aşıyı olmalı?

Babam annem sinovac ablam biontech oldu
Bana sıra gelse bende biontech denerdim
Çünkü bir prof çin sonuçları vermiyor verimiz yok demişti
Almanya bilgi veriyor demisti.
Ama tercih hakkı yoksa ne varsa olunmali.
Evet şu an tercih hakkı yok gibi sinovac bulamıyoruz beklemek istemezse biontech olacak mecbur

Aşı polikliniğinde çalışıyorum. Sinovac ilk doz olarak artık yapılmıyor. Biontech artık yapacağız. Organ nakilliyim. 2 doz sinovac oldum herhangi bir yan etki olmadı.

Allah im.. okuyunca yazmak istedim. Biz burda biontech bulmak icin takla atiyoruz.. siz cin asisi icinmi diretiyorsunuz?? Almanya dayim, en güvenilir biontech, 60 yas alti insanlarda kullaniyorlar, cünkü digerlerinin yan etkisi cok oluyor.

Aman aklı çıkıyor kızıma giderim de rahatsız olurlar huzurları kaçar diye halbuki anneler hiç evlatlarına yük olur mu başımızın üstünde taşırız. eşim de ben de ne kadar istiyoruz gel burda kal yalnızsın diye yok inat. Rahmetli anneanneme çekmiş o da evlarına gitmeye korkardı rahatsız ederim diye bu kadar ince düşünce de fazla çeke çeke getiririm artık aşıyı olduktan sonra yesin içsin yatsın keyfine baksın şurda canım

Allah im.. okuyunca yazmak istedim. Biz burda biontech bulmak icin takla atiyoruz.. siz cin asisi icinmi diretiyorsunuz?? Almanya dayim, en güvenilir biontech, 60 yas alti insanlarda kullaniyorlar, cünkü digerlerinin yan etkisi cok oluyor.
Ya bizde biontech ağır onun yan etkisi çok oluyor diye duyduk evhamlandım o yüzden yan etki yapar mı diye. Annemin de arkadaşları hep sinovac olmuş problem yaşamamışlar öyle olunca o da sinovac istedi. diretme değil aslında ransevusunu bulamayınca onun biontech almadan önce danışmak istedim ağır yan etki yapan var mı diye

Biontech oldum ilk gün halsizlik vardı diğer iki gün aşı olduğum kolum ağrıdı başkada yan etkisi olmadı

Aşı polikliniğinde çalışıyorum. Sinovac ilk doz olarak artık yapılmıyor. Biontech artık yapacağız. Organ nakilliyim. 2 doz sinovac oldum herhangi bir yan etki olmadı.
Ha sinovac bitti yani. O zaman ertelemeye gerek yok bir an önce yaptıralım. Teşekkür ederim

Şu anda sadece sinovacın 2. dozlarını yapıyoruz. Ama zamanla gelir mi sinovac bilmiyorum. Gelebilir de
Anladım. Ne kadar erken o kadar iyi ya henüz yakalanmadı virüse ama yakalanırsa da kolay atlatır en azından en mantıklısı bu galiba ne varsa beklemeden yaptırmak

60 yaşında annem de, ben de biontech olduk. İlk gün az halsizlik ve 2 gün kadar kol agrisi dışında bir yan etki yasamadık.
Biontech’in daha fazla antikor ürettiği ve ilk dozda korumaya başladığı biliniyor (İsrail, ingiltere gibi ülkeler uyguladı salgını neredeyse durma noktAsina getirdiler) Çin asisini Şili tercih etti, salgın bizim ayarda devam ediyor.

benim annem de öyledir. ne güzel sizin gibi evladı var çok şanslı

Biontech stoğu nasil acaba? Cunku sadece 1.5 milyon doz alabildiğimizi duyurmuşlardı sonrasını açıklamadılar. Benim ikinci doz randevu tarihim 5-12 Mayıs arası ama hastanelerde randevu gözükmüyor. Tarih yaklaşınca tekrar deneyeceğim

Benim çalıştığım yere biontech 60 dozluk daha yeni geldi. Sonra ne kadar gelir bilmiyorum.

Kronik bi hastalığı, alerji öyküsü varsa doktorunuza danışın. Annem onkoloji takipli bizim doktorlarımız sinovac tavsiye ettiler özellikle mesela. Babam biontech oldu. Ikisinde de sıkıntı olmadı.

Sinovac bu ara az sayıda sanki bulamayan çok duydum. Daha uzaktaki hastaneleri yada sağlık ocaklarını deneyin belki bulunur o şekilde.

Ben dün aldım.Mayısın 3 üne verdi

orda aşı işlemleri yavaşmı ilerliyor acaba?
teyzem 75 yasinda hala sıra bekliyor o yüzden merak ettim

Maalesef yavas ilerliyor. Alman hükümeti ilk zamanlar yeterli kadar asi almadi. Asi alma karari tek basina almak yerine avrupa birliginde kararlastirdi. Bunun yüzünden yavas baslandi. Termin alma sistemide baslarda cöküp durdu. Daha yeni yeni hizlandirmaya basladilar. Teyzeniz ev doktorunada danissin. Onlar da asi yapiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…