• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi aşıyı olmalı?

Aşı polikliniğinde çalışıyorum. Sinovac ilk doz olarak artık yapılmıyor. Biontech artık yapacağız. Organ nakilliyim. 2 doz sinovac oldum herhangi bir yan etki olmadı.
Ama ben sinovac ilk doz aşı randevusu aldım 3 Mayıs’a

Biontech i tercih ettik babam icin eczaci kuzenim ve yine baska bir doktor akrabamizin onerisiyle. Cin asisinin koruyuculugu dusuk cocukken oldugumuz asilar gibi inaktifmis. Ama alman asisi direkt rna ya etki eden bir protein yuklemesi mi ne oyle okudum yanlış hatirlamiyorsam.
su beladan kurtulalim ulkece tez vakitte:dua:

Biontech i tercih ettik babam icin eczaci kuzenim ve yine baska bir doktor akrabamizin onerisiyle. Cin asisinin koruyuculugu dusuk cocukken oldugumuz asilar gibi inaktifmis. Ama alman asisi direkt rna ya etki eden bir protein yuklemesi mi ne oyle okudum yanlış hatirlamiyorsam.
su beladan kurtulalim ulkece tez vakitte:dua:
İnşallah biter bir an önce 🤲🏻 doktorumuza danışıp olucaz hemen muhtemelen biontech. Teşekkür ederim 🤗

Kızlar bende annem için aşı randevusu almak istiyorum ama iki aşı da hastane de, sağlık ocağı da randevu vermiyor. Ne zaman temin edilir bu aşılar? Aşı olmadığı için sistem randevu vermiyor değil mi? :KK43:
Benim bulunduğum şehirde sıkıntı olmadı. Babama birkaç gün önce randevu aldım bugün biontech aşısı oldu. Annem de sinovac istedi o da haftaya olacak. Şehirlere göre değişiyor herhalde.

Valla doktorlar hangi aşıyı bulabilirseniz mutlaka aşılanın, beklemeyin diyorlar ama içiniz rahat etmeyecekse sağlık ocağından Sinovac aşısı için randevu alabilirsiniz.

Valla doktorlar hangi aşıyı bulabilirseniz mutlaka aşılanın, beklemeyin diyorlar ama içiniz rahat etmeyecekse sağlık ocağından Sinovac aşısı için randevu alabilirsiniz.
Evet rahatsızlıkları konusunda doktora danışıp biontech olabilir derse hemen yaptıracağız. Teşekkür ederim 😊

biz turkiyedeyken babam, kardesim, ben, sevgilim, sevgilimin annesi vs biontech olduk.

aramizdan sadece sevgilim iki gun ateslendi, onun disinda hepimiz hafif bir kol agrisiyla atlattik sureci. babam 72 yasinda ve onceden covid atlatti, onda hicbir yan etki olmadi
Hepinizin yaşî mı yüksek yoksa kronik rahatsizliklariniz mi var da toplu aşî oldunuz? Ya da farkli bir önceliginiz mi vardi? Aşı kitligi var ve esim 56 yasinda cok zor randevu aldik 3 mayisa.Konu sahibine de demek isterim ki ; esim icin sinovac randevusi aldik 3 mayisa.Saglik ocagindan verdiler.Cevremde her 10 kisiden 9 u sinovac oldu ve hic kimsede yan etki olmadi.Sadece 84 yasindaki kp m ilk doz sinovac asisini olduktan sonra ertesi gün fenalasti ve yogun bakima aldilar,bir sonraki gün de vefat etti maalesef :( Ama aşıdan mi,denk mi geldi bilinmiyor.Doktorlar da yorum yapmadi.Bazi rahatsizliklari vardi,yasi ileriydi ama kendi ayagi ile yuruyerek asisini oldu.Birlikte asi oldugu kv 83 yasinda onun masallahi var ki bagisikligi hep dusuktur,kansizdir,cok sık grip olur vs vs ,o da sinovac oldu ,ikinci dozunu da oldu hatta aylar gecti ustunden.Diyecegim o ki kisiden kisiye degisir verilecek tepkiler.Sinovac cok daha fazla tercih ediliyor gözlemledigim kadariyla kendi cevremde.

Hepinizin yaşî mı yüksek yoksa kronik rahatsizliklariniz mi var da toplu aşî oldunuz? Ya da farkli bir önceliginiz mi vardi? Aşı kitligi var ve esim 56 yasinda cok zor randevu aldik 3 mayisa.Konu sahibine de demek isterim ki ; esim icin sinovac randevusi aldik 3 mayisa.Saglik ocagindan verdiler.Cevremde her 10 kisiden 9 u sinovac oldu ve hic kimsede yan etki olmadi.Sadece 84 yasindaki kp m ilk doz sinovac asisini olduktan sonra ertesi gün fenalasti ve yogun bakima aldilar,bir sonraki gün de vefat etti maalesef :KK43: Ama aşıdan mi,denk mi geldi bilinmiyor.Doktorlar da yorum yapmadi.Bazi rahatsizliklari vardi,yasi ileriydi ama kendi ayagi ile yuruyerek asisini oldu.Birlikte asi oldugu kv 83 yasinda onun masallahi var ki bagisikligi hep dusuktur,kansizdir,cok sık grip olur vs vs ,o da sinovac oldu ,ikinci dozunu da oldu hatta aylar gecti ustunden.Diyecegim o ki kisiden kisiye degisir verilecek tepkiler.Sinovac cok daha fazla tercih ediliyor gözlemledigim kadariyla kendi cevremde.
Başınız sağ olsun :( evet her bünye farklı kişiden kişiye değiyormuş artık bismillah diyip olucaz. Allah herkese sağlık sıhhat versin 🤲🏻

Back