Hande Altayl-Maraz

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Günümüz kadın yazarlarından Hande Altaylı'nın son romanı
olan Maraz günümüz kadın erkek ilişkilerini güzel vede sade
bir şekilde anlatıyor.Aldatılmış bir kadın ve pişman bir erkeğin
başından geçen güzel bir hikaye.Kendinizden çok
şey bulabilirsiniz bu kitapta,tavsiye ederim................................................

bende bi yolculuk sırasında okudum 8 saatte bitti o kadar üzüldüm ki bitti die baştan basladm sırnaşık şey gercekten bi solukta okuncak derinliği olmayan kitaplardan ama ben yinede hayal kırıklığna uğradm sahsen aslınn yakın bi arkadası vardıya dewrim onla birlikte olcak die beklıodum bütün gidişat onu gösteriodu :sinifsinif:

Son düzenleme:

Hayattaki gerçek ilişkiler de böyle değilmi zaten.Umduğumuz ilişkileri değilde
farklı kişileri tercih ediyoruz çoğu zaman.................................................................

benim çok hoşuma gitti...bir baş yapıt aramıyorsanız, çok keyifli,eğlenceli bir kitap.
bir solukta da bitiyor evet:)

Aşka Şeytan Karışır'ı o kadar çok sevmiştim ki çıkar çıkmaz hemen alıp okudum bunuda
bunu da sevdim biraz hüzün basıyor başta içinizi ama yine çok keyifliydi

Aşka Şeytan Karışır'ı o kadar çok sevmiştim ki çıkar çıkmaz hemen alıp okudum bunuda
bunu da sevdim biraz hüzün basıyor başta içinizi ama yine çok keyifliydi

Günlük hayatınıza yakın ve ona uyarlayabileceğiniz bir kitap.
Sade ama sizin hayatınız.......................

Aşka şeytan karışırı bi solukta okumuştum bende.. Marazıda aldım fakat bi başkasına hediye etmek zorunda kaldım. Bu başlığı görünceyekadar okumakta aklıma gelmemişti açıkçası. Ama son zamanlarda bi solukta okunacak kitaplara ihtiyacım var o yüzden en kısa zamanda okumayı düşünüyorum.. Paylaştığın için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…