- 17 Eylül 2015
- 1.281
- 949
Öncelikle şunu söylemek istiyorum eskiden çeyizden falan kaçardım çok saçma gelirdi... Ama insan büyüdükçe fikirleri değişiyormuş... Çeyiz bir kızın en güzel şeyi bence
Çok heycan verici bişeyy
Ben daha çok yeni başladım çeyiz işine...
Lifti,havluydu bunların dışında 1 tane nevresim takımı aldımmm sonra 1 tane mini elektrik süpürgesi aldım... Bornoz takımım vardı annem almıştı. Sözlümle beyaz eşya taksidine girdik onu ödüyoruz bu arçelikten ^^ buda çeyiz sayılır sanırım
Güzel bir çeyiz sandığı alayım diyorum...
Başka ne alsam bilemiyorum ya daha çok yeni ve hevesliyim bu konuda sizlerin konularından fikir edicem ve aldıklarımı paylaşıcam zamanla... Allah herkese aldıklarını ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin...
Bakalım evlenene kadar neler alıcam neler paylaşıcam ^^
O zaman paylaşımımı yapayıımmm
Sevdiceğimle beyaz eşyalarımızı aldık taksit ödüyoruz...
İlerde birbirimize sarılıp harika filmler izleyeceğimiz güzel televizyonumuzzz
Vee sonunda yemek takımımı aldım hanımlar kendime bir alkış istiyorum
darısı isteyen herkesin başına
Yemek takımımda da tencere setimde de tercihim korkmazdan yana oldu
Özdilek battaniyeli nevresim takımım
Çok şükür küçük ev aletlerimizi de aldık...
Süpürgemi philips alıcaktım kadın toz haznesiyle alakalı fakiri çok övdü ve dayanamadım fakir aldım
Çok fazla ütüyle işim olmayacak ve çok para verip pahalı bir şey almak istemedim o yüzden arada bi ütü yapcağımdan dolayı uygun fiyatlı olunca bunu aldım
Blender olarak bunu aldım ilerde beğenmessem belki başka alıırım ama şuan için bu yeter diye düşünüyorum
tost makinamıda tefal aldım hayırlısı
Saç kurutmasına da çok para vermek istemedim uygun fiyatlı olsun diyerek bunu aldım
Şirin klozet takımım
Aldıklarım şuan bu kadar ilerleyen zamanlarda banyo aksesuarlarımı almayı düşünüyorum
Aldıkça eklemeye devam
Ben daha çok yeni başladım çeyiz işine...
Lifti,havluydu bunların dışında 1 tane nevresim takımı aldımmm sonra 1 tane mini elektrik süpürgesi aldım... Bornoz takımım vardı annem almıştı. Sözlümle beyaz eşya taksidine girdik onu ödüyoruz bu arçelikten ^^ buda çeyiz sayılır sanırım
Güzel bir çeyiz sandığı alayım diyorum...
Başka ne alsam bilemiyorum ya daha çok yeni ve hevesliyim bu konuda sizlerin konularından fikir edicem ve aldıklarımı paylaşıcam zamanla... Allah herkese aldıklarını ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin...
Bakalım evlenene kadar neler alıcam neler paylaşıcam ^^
O zaman paylaşımımı yapayıımmm
Sevdiceğimle beyaz eşyalarımızı aldık taksit ödüyoruz...
İlerde birbirimize sarılıp harika filmler izleyeceğimiz güzel televizyonumuzzz
Vee sonunda yemek takımımı aldım hanımlar kendime bir alkış istiyorum
darısı isteyen herkesin başına
Yemek takımımda da tencere setimde de tercihim korkmazdan yana oldu
Özdilek battaniyeli nevresim takımım
Çok şükür küçük ev aletlerimizi de aldık...
Süpürgemi philips alıcaktım kadın toz haznesiyle alakalı fakiri çok övdü ve dayanamadım fakir aldım
Çok fazla ütüyle işim olmayacak ve çok para verip pahalı bir şey almak istemedim o yüzden arada bi ütü yapcağımdan dolayı uygun fiyatlı olunca bunu aldım
Blender olarak bunu aldım ilerde beğenmessem belki başka alıırım ama şuan için bu yeter diye düşünüyorum
tost makinamıda tefal aldım hayırlısı
Saç kurutmasına da çok para vermek istemedim uygun fiyatlı olsun diyerek bunu aldım
Şirin klozet takımım
Aldıklarım şuan bu kadar ilerleyen zamanlarda banyo aksesuarlarımı almayı düşünüyorum
Aldıkça eklemeye devam
Son düzenleme: