Sonra kilo alırsınnedenmıs o
O kadar olmazsınsanamı benzerim yoksa
demı bencede 250 kilo olamam benO kadar olmazsın
Tabi canım 250 olamazsındemı bencede 250 kilo olamam ben
aman nevos kılo vercem dıye kılo almadaTabi canım 250 olamazsınBen bugün spora başladım 200 kilo olmaya karar verdim
İnşaallah öyle olmazaman nevos kılo vercem dıye kılo almada
valla gondermezsen o ceyrek altınlarını calarım ha
tabıkı ben
Sana yemin ederim Nurcuğum bende katılmayı düşünmüyordum ama bugün pazardan geçerken hamsileri görünce aklıma yarışma geldi ve bu tarifi yapayım diye düşündüm;çünkü bu tarifi daha önce bir kere bir yerden görüp yapmıştım,Sunum pilav herşey tıpkısının aynısı olacaktı,aklımdaki buydu...Valla arkamdan vurdun beni,kıskandım,çok ta güzel olmuş
Hahahahcanım benim ya çok ama çok güzel görünüyor,sunum,görüntü herşey mükemmel,ellerine kollarına sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim.
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyorAy canim benimCok tesekkur ederim , begenmene cok sevindim Bende nurselin mutfaginda gormustum yapmak simdiye nasip oldu :) Balik yemekleri pek tercih etmiyoruz , begenildiyse ne mutlu bana
Sonra kilo alırsın
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumYollarmiyim hic nevosum , ikimiz yiriz bi guzel
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumVermeyelim kimseye
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyor
İrmik helvası mıSana guveniyorum nevosumTolin e vermeyek aramizda bolusuruz , arkasindan da.bi irmik helvasi Afiyet seker olsun bize
Ooff :))basarilarrr gene sansim yok bu begendigim ikinci tarif
İrmik helvası mıOhhh süper olur Ama tolin'e yok
Tamam aramızdaYok tabi , ben fasulyeden diyom ginderim falan diyeAman duymasin aramizda kalsin nevos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?