Sonra kilo alırsınnedenmıs o![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra kilo alırsınnedenmıs o![]()
O kadar olmazsınsanamı benzerim yoksa![]()
demı bencede 250 kilo olamam benO kadar olmazsın![]()
Tabi canım 250 olamazsındemı bencede 250 kilo olamam ben![]()
aman nevos kılo vercem dıye kılo almadaTabi canım 250 olamazsınBen bugün spora başladım
200 kilo olmaya karar verdim
![]()
İnşaallah öyle olmazaman nevos kılo vercem dıye kılo almada![]()
valla gondermezsen o ceyrek altınlarını calarım ha
tabıkı ben![]()
Sana yemin ederim Nurcuğum bende katılmayı düşünmüyordum ama bugün pazardan geçerken hamsileri görünce aklıma yarışma geldi ve bu tarifi yapayım diye düşündüm;çünkü bu tarifi daha önce bir kere bir yerden görüp yapmıştım,Sunum pilav herşey tıpkısının aynısı olacaktı,aklımdaki buydu...Valla arkamdan vurdun beni,kıskandım,çok ta güzel olmuş
Hahahahcanım benim ya çok ama çok güzel görünüyor,sunum,görüntü herşey mükemmel,ellerine kollarına sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim.
![]()
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyorAy canim benimCok tesekkur ederim , begenmene cok sevindim
Bende nurselin mutfaginda gormustum yapmak simdiye nasip oldu :) Balik yemekleri pek tercih etmiyoruz , begenildiyse ne mutlu bana
![]()
Sonra kilo alırsın![]()
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumYollarmiyim hic nevosum , ikimiz yiriz bi guzel![]()
Sen yokken Hamsili pilavını koruyorumVermeyelim kimseye
![]()
Çok beğendim canım,çok güzel görünüyor![]()
İrmik helvası mıSana guveniyorum nevosumTolin e vermeyek aramizda bolusuruz , arkasindan da.bi irmik helvasi
Afiyet seker olsun bize
![]()
Ooff :))basarilarrr gene sansim yok bu begendigim ikinci tarif
İrmik helvası mıOhhh süper olur
Ama tolin'e yok
![]()
Tamam aramızdaYok tabi , ben fasulyeden diyom ginderim falan diyeAman duymasin aramizda kalsin nevos
![]()
![]()