• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Hamsili pilav (Efsane pirinç sponsorluğunda)

Yek ya , yedirmem sana altinlarimi :63: hem alarim :KK53: taktirdim onlara , dokunursan muhafizlar seni zindana atcekler sekerim :KK45:
hahahhahhaha bencede alarim tak bidaha kazanamıycaksın cunku elındekılerıde kaybetme:KK53::KK53:

Sana guveniyorum nevosum :KK60: Tolin e vermeyek aramizda bolusuruz , arkasindan da.bi irmik helvasi :kk77: Afiyet seker olsun bize :KK45:

İrmik helvası mı:kk77::KK19:Ohhh süper olur:KK45:Ama tolin'e yok:p
tez kellenızı furdururum valla:KK62::KK62::KK62::KK53:

hahahhahhaha bencede alarim tak bidaha kazanamıycaksın cunku elındekılerıde kaybetme:KK53::KK53:

tez kellenızı furdururum valla:KK62::KK62::KK62::KK53:

Niye kaybediyim ki , 7/24 profilimde tasiyorum birileri altunlarimi cakmasin diye :KK53: Zor gunker icin sakliyorum onlari ben , kefen ceyrekkerim onlar benim :KK53: Dokunursan iflah olmazsin soylim :KK45: :D
Nevosa dokunma dostum , bu seninle benim aramdaki bi mevzu :cool: :KK53:

Niye kaybediyim ki , 7/24 profilimde tasiyorum birileri altunlarimi cakmasin diye :KK53: Zor gunker icin sakliyorum onlari ben , kefen ceyrekkerim onlar benim :KK53: Dokunursan iflah olmazsin soylim :KK45: :KK70:
Nevosa dokunma dostum , bu seninle benim aramdaki bi mevzu :cool: :KK53:
valla nevoşunuda fururummm altınlarınıda indiregandi yaparım ruhun duymaz:KK53::KK53:

valla nevoşunuda fururummm altınlarınıda indiregandi yaparım ruhun duymaz:KK53::KK53:

Yeaa :@ :@ :@ Buranin guvenligi yok mu :@ Alenen tehditler aliyorum , madalyalarimi calmakla dehdit ediliyorum , yarisma topigim basiliyor :@ Haraca da bagliycan mi kiz :KK53: :D

:KK9:Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Kandırıkçı hani katılmayacaktın?:pAcaba kimden gelecek bu tarif diye bekliyordum ,ama balıkla hiç aram yok,inatla ben katılmayacağım deyince,senden gelmesine şaşırdım doğrusu.Tadı elbet güzeldir ama ben sunum olarak ta çok başarılı buldum,yarışmada olsaydım bütün hevesim senin yüzünden kaçardı. herhalde.Seçimlerin hep başarılı,:nazar:tebrik ederim.

:KK9:Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Kandırıkçı hani katılmayacaktın?:pAcaba kimden gelecek bu tarif diye bekliyordum ,ama balıkla hiç aram yok,inatla ben katılmayacağım deyince,senden gelmesine şaşırdım doğrusu.Tadı elbet güzeldir ama ben sunum olarak ta çok başarılı buldum,yarışmada olsaydım bütün hevesim senin yüzünden kaçardı. herhalde.Seçimlerin hep başarılı,:nazar:tebrik ederim.

Tesekkur ederim canim :KK19: Evet hakikaten katilma niyetim yoktu , katilsam bile balik kizartma disinda bildigim balik yemegi yoktu .Tv da gordum bu tarifi ve market alisverisinde hamsi gorunce denemek istedim .Eger tarifi begenmesem eklemeyecektim .Velhasil bi anda olustu katilma fikri falan.Diger arkadaslarin tarifleri de acayip iyi bence , hele izgarali , karisik balik tabagi , hamsili kofte ve bi kac tarifi cok begendimm :rolleyes:
Begenmene cok sevindim canim :KK19:

Tesekkur ederim canim :KK19: Evet hakikaten katilma niyetim yoktu , katilsam bile balik kizartma disinda bildigim balik yemegi yoktu .Tv da gordum bu tarifi ve market alisverisinde hamsi gorunce denemek istedim .Eger tarifi begenmesem eklemeyecektim .Velhasil bi anda olustu katilma fikri falan.Diger arkadaslarin tarifleri de acayip iyi bence , hele izgarali , karisik balik tabagi , hamsili kofte ve bi kac tarifi cok begendimm :rolleyes:
Begenmene cok sevindim canim :KK19:
Laf aramızda kalsın, ızgaralı karışık balık tabağıyla,Kakaonun tarifini de çok beğendim.Oylamada zorlanacağız anlaşılan.:KK45:

Aman Yarabbi :-) sunuma bayıldım. Ellerine sağlık muhteşem görünüyor.daima oyum sana :-) seni gördükçe kadınlığımı sorguluyorum:KK42::confused:

Balığın yanındaki ayran:KK64:

Aman Yarabbi :-) sunuma bayıldım. Ellerine sağlık muhteşem görünüyor.daima oyum sana :-) seni gördükçe kadınlığımı sorguluyorum:KK42::confused:

Kola veya şalgam olaydı iyiydi değil mi?İnsan balıkla süt ürünü bir şey yemeye çekiniyor.

Estagfrllh canim ,cok tesekkur ederim denas'cim :KK19: Begenmis olmana cok sevindim :KK200:
Biz balik yanina ayran yapariz mutlaka (gerci sık tukettigimiz bi yiyecek degil :) Yillardir bu sekilde tuketiyoruz hic problem olmadi simdiye kadar sukur :) Baligin turu ve tazeligi ile alakali .Taze olmayan balik her turlu rahatsiz eder zaten ,taze balik ile ayran tuketmenin hic bi zarari yok ;) Hatta bazi şefler baligi süt ile marine ediyor :rolleyes:

Estagfrllh canim ,cok tesekkur ederim denas'cim :KK19: Begenmis olmana cok sevindim :KK200:
Biz balik yanina ayran yapariz mutlaka (gerci sık tukettigimiz bi yiyecek degil :) Yillardir bu sekilde tuketiyoruz hic problem olmadi simdiye kadar sukur :) Baligin turu ve tazeligi ile alakali .Taze olmayan balik her turlu rahatsiz eder zaten ,taze balik ile ayran tuketmenin hic bi zarari yok :KK66: Hatta bazi şefler baligi süt ile marine ediyor :rolleyes:
Ne güzel öğrenmiş oldum. Bende sana birşey olur diye korktum:oops:

Başarılar balım.

Back