- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
saol ablam ❤❤❤❤❤Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
napalim herkes nasibinde ki ekmegi yer hayirlisi senin de ellerine saglik canimEllerine sağlık canım bnmPişti olmuşuz vallahi
Sağol canımnapalim herkes nasibinde ki ekmegi yer hayirlisi senin de ellerine saglik canim
tesekkur ederim :)Eline sağlık başarılar :)
tesekkur ederim cocom mutlaka dene cok guzel oldu emim ki siz de begenirsiniz :*Kuzumm ellerine saglikkk pisti olmussunuz :)) ama olsun ikinizinde tarifi birbirinden guzel,senin tarifine de ba-yil-dim enfes görünüyor basarilar dilerim bitanem
bence en yakin zman da dene belki zor gozukuyirdur ama kadar koly ki :)Canım ellerine sağlık hamsili pilav hiç yemedim ama çok merak ediyorum , senin pilavın da çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim :)
tesekkur ederim :* valla buyuk tesaduf oldu ama napalim herkes kendi ekmeginin kazandirdigini yicek hayirlisi olsun baska biri de yapmasa bariEllerinize sağlık,aynı anda küçük güveçte ne tesadüf aynı tarifBaşarılar dilerim.
sedam begenmene cok sevindimEllerine sağlık canım cok beğendim hatta yarın yapabilirim:))
İnşallah kazanırsın bol sansss♥♥♥♥
Aslında zor görünmüyor da biz iki kişi bi de oğlum o pilavı günlerce yeriz diye yapmıyordum. Denemeden misafire de yapmak istemem.
bence en yakin zman da dene belki zor gozukuyirdur ama kadar koly ki :)
tesekkur ederim canim su sende ki madalyadan bana da nasip olcak mi acaba :)Eline sağlık canım başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?