- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi zms rainbow
-
tesekkur ederim canim su sende ki madalyadan bana da nasip olcak mi acaba :)
canim o onceki yarismadaydi bu sefer baska biseyi bulmak lazim aman ugrasamicam basim kalabalik :)Kız en azından etiket girsen pro üye olursun :) ayrıca bu hamaratlikla eninde sonunda alacaksın madalyayi hiç merak etme
tesekkkur ederm begenmene sevindimellerine sağlık çok güzel görünüyor başarılar
tesekkkur ederiiim ❤❤Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)
tesekkur ederiiiiiim canim ❤❤❤❤❤Ellerine sağlık canım, başarılar diliyorum
Valla harika olmuş canim sana dasedam begenmene cok sevindimmutlaka yap derim hic zor da degil
ay sedam coooook srvindim begenmeneValla harika olmuş canim sana daCocoChanelmademoiselle ma da bol şanslar♥♥♥♥
Denicektim hamsi kalmamış:)ay sedam coooook srvindim begenmenedenedin mi bilmiyom ama guzeldi benim mizmiz kocam begendigine gore gerkes begeniir tadini .. oylama ds pek sansim yok bide pisti olduk :)
ay canim benim Allah razi olsun benim kiz tok olmasina ragmen 2 tatli kasigi yedi insaAllah senin oglusun da begenir bide pirincten cok az artiyor ben dondurucuya atrim sarma ici olarak kullanirim diyeDenicektim hamsi kalmamış:)
Ama bu hafta aklımda canim önce seninkini denicem oglusa balik yediremiyorum ve pilav en sevdiğimiz yemek:))
Iyi olan kazansın canim sen benim gönlümde kazandin♥♥
Senin o tatlı kızını yerim ben♥♥ay canim benim Allah razi olsun benim kiz tok olmasina ragmen 2 tatli kasigi yedi insaAllah senin oglusun da begenir bide pirincten cok az artiyor ben dondurucuya atrim sarma ici olarak kullanirim diye
tesekkur ederim :)Ellerine sağlık canım
tesekkur ederim :)Elinize sağlık...
gercekten bunu okurken cok sevindimKalbimden vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?