- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
aman cnmmmm yaaa zamanını beklesinYok sordum anneme su değil dedi. İltihaptan kaynaklı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman cnmmmm yaaa zamanını beklesinYok sordum anneme su değil dedi. İltihaptan kaynaklı sanırım
günaydın cnm herkese hayırlı kandiller benim hiç elim ayagım şişmedi hiç bilmiyorum nasıl birsey ama Allah kolaylık verir sıkma canını cnm bnmGünaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yine kan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
aman cnmmmm yaaa zamanını beklesin
günaydın cnm herkese hayırlı kandiller benim hiç elim ayagım şişmedi hiç bilmiyorum nasıl birsey ama Allah kolaylık verir sıkma canını cnm bnm
Çok geçmiş olsun sweetwitch01 cnm bence de bu yüzden sancıların dikkat et herşey gönlünce olsun ..herkesin kandili mübarek olsunSonuçların bi kısmı çıkmış.. idrar felaket 155 yassı epitel çıkmış. 187 amorf bu gidişle enfeksiyon bebeğe geçmeden alır gibi sancılarım belki de ondan..
Çok geçmiş olsun sweetwitch01 cnm bence de bu yüzden sancıların dikkat et herşey gönlünce olsun ..herkesin kandili mübarek olsun
Kızlar ben bugün aşımı oldum sağlık ocağında ..kan ve idrar tahlili de aldılar..bugün hicran hanımda kontrolümde vardı kontrolü de oldum bayram sonrasına da radyoloji gün verdi ayrıntılı ultrason için
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin. Erken gelirse de sağlıkla hayırla sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın inşallah.Sonuçların bi kısmı çıkmış.. idrar felaket 155 yassı epitel çıkmış. 187 amorf bu gidişle enfeksiyon bebeğe geçmeden alır gibi sancılarım belki de ondan..
Ayrıntılı ultrasonda kaç haftalık olmuş olacaksın canım bi de hemen randevu veriyorlar mı. Ben doktora 30 haziranda gidicem hemen bir sonraki haftaya radyolojide randevu bulabilir miyim acabaKızlar ben bugün aşımı oldum sağlık ocağında ..kan ve idrar tahlili de aldılar..bugün hicran hanımda kontrolümde vardı kontrolü de oldum bayram sonrasına da radyoloji gün verdi ayrıntılı ultrason için
21 haftalık falan olucam canm sanırım ayrıntılı ultrasonda..radyoloji zaten zamanın geçmeyecek şekilde veriyor günü..bir hafta sonraya verirler randevunuAyrıntılı ultrasonda kaç haftalık olmuş olacaksın canım bi de hemen randevu veriyorlar mı. Ben doktora 30 haziranda gidicem hemen bir sonraki haftaya radyolojide randevu bulabilir miyim acaba
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin. Erken gelirse de sağlıkla hayırla sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın inşallah.
oy kuzum bnm ya çok geçmiş olsun miniğe birşey olmadan Allahın izniyle gelir inşlh korkma cnm bnmöö Allah yardımcın olsunSonuçların bi kısmı çıkmış.. idrar felaket 155 yassı epitel çıkmış. 187 amorf bu gidişle enfeksiyon bebeğe geçmeden alır gibi sancılarım belki de ondan..
oy kuzum bnm ya çok geçmiş olsun miniğe birşey olmadan Allahın izniyle gelir inşlh korkma cnm bnmöö Allah yardımcın olsun
Kaşıyorum dayanamıyorum ya . Neden masaj yapmayayım canmNemlendirici krem sür canım ya da bebeyağı benim de oluyor bende sürüyorum sürekli. Masaj yapmadan sür ama
oyyy öyle bayram şekerlerine can kueban bilitorsun bnm kide kurban bayramından sonra Allah izin verrse bizimkide önce gelirse iki bayram yasarız bizde belkii:) hayırlı hepimizin hakkında
Kaşıyorum dayanamıyorum ya . Neden masaj yapmayayım canm
bnm bebişim eskisi gibi tekme atmıyor nie 2 gündür çok kafama takılıyorr(