- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Zaten kiloda almak istediğimden hiçte sıkıntı yapmadım vallabüyüsünler saldım gittiBenim göğüsten aşağısı gebe modu yukarısı normal. Ben de küçük göğüslerim büyür, büyük popom sabit kalır demiştim ama nerdeeeeeğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten kiloda almak istediğimden hiçte sıkıntı yapmadım vallabüyüsünler saldım gittiBenim göğüsten aşağısı gebe modu yukarısı normal. Ben de küçük göğüslerim büyür, büyük popom sabit kalır demiştim ama nerdeeeeeğ
adıyla yaşatsın rabbim bende isimde bi karar alamadım henüz almayada korkuyorum birseye niyetlendiğimde duyunca vazgeçiyorum kumsal çok gzlmiş
ayyy bende çok istiyorummmmm zincir nerden temin ettiniz netten mi cnmİsim abiden öneri Damla yani.. kumsalı da ben çok istedim.. babası değiştirmeyi düşündü ancak emzk zimciri kumsal damla hediye gelince kesinleşti. :))
ayyy bende çok istiyorummmmm zincir nerden temin ettiniz netten mi cnm
sevinirim cnm teş.ederim.hiç bilmiyorum canım arkadaş hediye yaptırmış.. bizim burada tuhafiye var malzemeleri satıyor ama yapıyor mu bilmiyorum.. gittiğimde oraya sorayım senin için.
Özeniyorum sizin gibi kilo sorunu olmayanlara benim de boyum 1,70 kilom 62 idi şimdi 65 olduçok yediğim de Yok ya neyse ben kabuğuma çekileyimZaten kiloda almak istediğimden hiçte sıkıntı yapmadım vallabüyüsünler saldım gitti
Boy 1.72 kilo şuan 56 hamile kalmadan önce 53 tü çok yerim ama kilo alamayan cinstenim hatta alsam nolurdu diyenlerdenimÖzeniyorum sizin gibi kilo sorunu olmayanlara benim de boyum 1,70 kilom 62 idi şimdi 65 olduçok yediğim de Yok ya neyse ben kabuğuma çekileyim
Kuzum arkadaşın dediği gibi tuhafiyelerde incik boncuk satan yerlerde oluyo ahşap harfli boncuklar süsler emziği yakaya tutturmak için kullanılan o şey neyse işte hepsinden bulunurayyy bende çok istiyorummmmm zincir nerden temin ettiniz netten mi cnm
cnm bnm hoşgeldinnn takıl bize hayatını yaşaMerhaba bende araniza yeni katildim hiram2015 önerdisiteye cok fazla giremiyorum
maşallah anam nasıl 10 kg almışsın ben 23 içindeyim gecen ay gittigimde 21+1 dim 3 kg almıştımm ama benm göğüsler ilk gebeliğimdede pek şişmedi şimdideDaha önce 75 taktığım göğüs ölçüm 2 beden büyüdü, 10 kilo aldım nasıl olduysa öyle fazla yemememe rağmen... göbeğimde belirgin kahverengi çizgi oluştu. Şimdilik bendeki değişiklikler bunlar
maşallah anam nasıl 10 kg almışsın ben 23 içindeyim gecen ay gittigimde 21+1 dim 3 kg almıştımm ama benm göğüsler ilk gebeliğimdede pek şişmedi şimdide
cnm ben 21 +1 de gitmiştim kontrole oda bana ayrıntılı ultrason önermişti ordaki kızın adı neydi unuttum ya neyse o yönlendiriyor 100 tl bayıyosun öncelikle yoksada yanında sekreterin versiği kagıdı alıp bodrum kata inip randevu veriyor tok gidiyorsun ınan bnm randevum 9 daydı 10 da anca aldılar içeri sonra çıkınca sr çıkıyorsun oraya gelen rapor neyse artık konuşuyor bi sorun var yada yok gibiSelam kızlar sabah kontrolüm vardı bi sorun yok çok şükür. hiram2015 doktor 18-22 haftalar arasında gel radyolojide ayrıntılı ultrason yapılacak dedi. Bu durumda ben ilk doktorun yanına mı gideceğim daha sonra mı radyolojiye. Bi de hemen randevu bulabiliyor muyuz radyolojide.
aminn cn Allah herkesin evladını bağışlasın sunu diyim kilonu dert etme emzirince eriyon zaten ben 72 falan olmuştum 55 le hamiş kalmıştım ilkinde doğum yaptım ewe geldim tartıya bi çıktım 70 anam 2 kilo gitmiş neyse emzirirken diet falan olmuyor zaten bol bol su içersin zaten anca su ii süt yapıyor emzirme bitincede diet yapıncaa ohhh hemen 57 falan olmuştum hatta aç karnına 56 falandım sonra hopppp tekrar bi hamişlik işte gecen ay kontrolde 63 tük bakalım takma yaniii onlar ii olsunda bnm kızım büyüdü maşallah ocakta 2.yaş günü kutladık :)Ay ne güzel sana maşallah asıl:)
Benim ilk gebelik ben şişmez diye bekliyordum ama yok anam aldı başını gitti bende anlayamadım.. Allah'tan önceden kilolu değildimde şimdi aldığım kilolara pek takılmıyorum bide güya herkes bana derdiki sen hamilelikte hiç kilo almazsın... haltetmişler bal gibi aldım işte.... gerçi üst tarafım kollarım falan ince hala bacaklarımda öyle pek kalınlaşmadı ama sadece basen göbek ve göğüs büyüdü.. napalım olsun doğumdan sonra inşaAllah veririz.. eskisi gibi olamasakda..
Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldırsın.. seninkinin cinsiyeti ne? Öbür beben kaç aylık/yaşında? Allah bağışlasın...
aminn cn Allah herkesin evladını bağışlasın sunu diyim kilonu dert etme emzirince eriyon zaten ben 72 falan olmuştum 55 le hamiş kalmıştım ilkinde doğum yaptım ewe geldim tartıya bi çıktım 70 anam 2 kilo gitmiş neyse emzirirken diet falan olmuyor zaten bol bol su içersin zaten anca su ii süt yapıyor emzirme bitincede diet yapıncaa ohhh hemen 57 falan olmuştum hatta aç karnına 56 falandım sonra hopppp tekrar bi hamişlik işte gecen ay kontrolde 63 tük bakalım takma yaniii onlar ii olsunda bnm kızım büyüdü maşallah ocakta 2.yaş günü kutladık :)
Anladım sağ ol. Bayramdan sonra gideceğim ben de inşallahcnm ben 21 +1 de gitmiştim kontrole oda bana ayrıntılı ultrason önermişti ordaki kızın adı neydi unuttum ya neyse o yönlendiriyor 100 tl bayıyosun öncelikle yoksada yanında sekreterin versiği kagıdı alıp bodrum kata inip randevu veriyor tok gidiyorsun ınan bnm randevum 9 daydı 10 da anca aldılar içeri sonra çıkınca sr çıkıyorsun oraya gelen rapor neyse artık konuşuyor bi sorun var yada yok gibi
Yok canım eski tahlillere baktı bi sıkıntı yokmuş diyip yeni tahlil istemedi halbuki baya hafta geçti eski tahlillerin üstünden ben de doktordan daha iyi biliyomuşum gibi olmasın diye ısrar etmedim tahlil yapsın diye.