- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:d bi anlamı yok canım. Öyle oturmuş nick düşünürken gözüm odadaki perdeye takıldı öyle oldu işte :) senin kızının adı mı hira
Kızlar iilk hamileliğimde aşırı kusma ve tiksinti vardı.Bunda yok bir sorun mu var diye korkar oldum.6+0 yani 7. haftamın içindeyim sanırım..geç döllenme benimki tamda doğum tarihi bilinmemekte..salı kalp atımı için gitcem off sıkıntı içine girdim.
Yorumları okuyunca ben kendime anormal geldim benim için eğer böyle geçerse cok guzel çünkü midede Ülser gastrit ve astımlı bir insanım rahat etmek isterim ama endişeyi kafamdan atamiyorumİlk hamileliğimde midem bulanmadı 2 kere sabah sadece o kadar.. amaaaa bunda 5 aya kadar çektim.. her hamilelik bir değil
Bende de hiç mide bulantısı kusma olmadı ama 2 gündür midemde yanma var özellikle geceleriYorumları okuyunca ben kendime anormal geldim benim için eğer böyle geçerse cok guzel çünkü midede Ülser gastrit ve astımlı bir insanım rahat etmek isterim ama endişeyi kafamdan atamiyorum
Seninki 3 aylık var dimi ya bendede elline oluyor.Uyku halsizlikBende de hiç mide bulantısı kusma olmadı ama 2 gündür midemde yanma var özellikle geceleri
İlk haftalarda uyku halsizlik çok normal ben akşam 8 de uyumaya başlıyordum daha yeni yeni geçti o haller eskisi kadar yorgun da hissetmiyorum sanırım gebeliğin rahat dönemi denilen kısma girdim : )Seninki 3 aylık var dimi ya bendede elline oluyor.Uyku halsizlik
Benim de karnım büyüdü gören anlıyor fotoğraf koydum geçen anlamışlar aradı bi kaç kişi hamile pantolonu gitmeye başladım acayip rahat herkesin aynı olmaz diyorum ben de. Sağlıklı olsunlar büyüsün göbekler de, kalçaya çare YokBende istiyorum göbüşüm büyüsün minnoşum kendini belli etsin . Ama daha 16 haftalık küçük . Millet böyle deyince acaba bi sorun mu var diyorum ki karnım belli oluyo da artık sadece tesettürümden dolayı kıyafetlerim belli etmiyo dışardan o kadar yoksa gayette beli karnım. Bazen insanlara çok sinir oluyorum
Ben dayanamadım dr gitmiştim minoset verdi ama plus olanı hamilelerde kullanılmaz demişti ayrıca bol su ve naneli şekerSlm hanımlar.Bende 6+0 günlük hamileyim ama biraz nezle durumum var ilaç almak istemiyorum ne yapmam gerekiyor nezle olan oldumu hamileliğinde.
ewst cnm bnm cadının adı:d bi anlamı yok canım. Öyle oturmuş nick düşünürken gözüm odadaki perdeye takıldı öyle oldu işte :) senin kızının adı mı hira
Biz de kız isim arayışındayız şu sıralar birkaç seçeneğimiz var yine de.ewst cnm bnm cadının adı
Benimde alt üst yani kalça göğüs daha bi fora yaa göbüşümde belliiiii ama dediğim gbi kıyafetlerimden belli olmuyo kim ne derse desinBenim de karnım büyüdü gören anlıyor fotoğraf koydum geçen anlamışlar aradı bi kaç kişi hamile pantolonu gitmeye başladım acayip rahat herkesin aynı olmaz diyorum ben de. Sağlıklı olsunlar büyüsün göbekler de, kalçaya çare Yok
Benim göğüsten aşağısı gebe modu yukarısı normal. Ben de küçük göğüslerim büyür, büyük popom sabit kalır demiştim ama nerdeeeeeğBenimde alt üst yani kalça göğüs daha bi fora yaa göbüşümde belliiiii ama dediğim gbi kıyafetlerimden belli olmuyo kim ne derse desin
hayırlısı cnm n düsünüyorsunuz isim??Biz de kız isim arayışındayız şu sıralar birkaç seçeneğimiz var yine de.
İki isim olursa Gökçe Hilal, tek olursa Aybüke, Melike vs. karar veremedik daha bakıyoruz farklı isimlere de.hayırlısı cnm n düsünüyorsunuz isim??
İki isim olursa Gökçe Hilal, tek olursa Aybüke, Melike vs. karar veremedik daha bakıyoruz farklı isimlere de.
Cuma günü kontrolüm var, sanırım bu haftalarda nöral tüp defekti testi yapılıyormuş sana da yapılmış mıydı canım? Ben yüreğirde oturuyorum bu arada sizler ne taraftasınız : )
slm cnm ben öyle birşey yaptırmadım istemedide sadece ayrıntılı ultrason dedi odaiyi çıktı çok şükür bende yüreğir cnm bu aradaİki isim olursa Gökçe Hilal, tek olursa Aybüke, Melike vs. karar veremedik daha bakıyoruz farklı isimlere de.
Cuma günü kontrolüm var, sanırım bu haftalarda nöral tüp defekti testi yapılıyormuş sana da yapılmış mıydı canım? Ben yüreğirde oturuyorum bu arada sizler ne taraftasınız : )
adıyla yaşatsın rabbim bende isimde bi karar alamadım henüz almayada korkuyorum birseye niyetlendiğimde duyunca vazgeçiyorum kumsal çok gzlmişBen çukurovadayım. Bizde isim olarak kızıma Kumsal Damla koyduk bakalım :))