- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Selam kuzularım
Canım naptın bebeğin eşi başı normale döndü mi?Selam canımmm :) nasılsın.. nasıl gidiyor bakalım
Canım naptın bebeğin eşi başı normale döndü mi?
Çok şükürr ya çok rahatım. Gayet güzel gidiyo bebeşimle iyiyiz.Allah herkese nasip etsin. Bi tek karnımın fazla çıkmaması var onu da ben sorun etmiyorum millet hani nerde karnın yok diyip duruyor. Sinirlerimi bozuyolarSelam canımmm :) nasılsın.. nasıl gidiyor bakalım
Çok şükürr ya çok rahatım. Gayet güzel gidiyo bebeşimle iyiyiz.Allah herkese nasip etsin. Bi tek karnımın fazla çıkmaması var onu da ben sorun etmiyorum millet hani nerde karnın yok diyip duruyor. Sinirlerimi bozuyolar
Bende istiyorum göbüşüm büyüsün minnoşum kendini belli etsin . Ama daha 16 haftalık küçük . Millet böyle deyince acaba bi sorun mu var diyorum ki karnım belli oluyo da artık sadece tesettürümden dolayı kıyafetlerim belli etmiyo dışardan o kadar yoksa gayette beli karnım. Bazen insanlara çok sinir oluyorumDaha dur aceleleri neymişş. Benim karnımı gören daha yeni anlıyor hamile olduğumu.. ilkinde çabuk çıktı şmdi geç.. bi arkadaş vardı karnı neredeyse hiç yoktu doğum yaparken ... takma sen.. daha küçük o
Bende istiyorum göbüşüm büyüsün minnoşum kendini belli etsin . Ama daha 16 haftalık küçük . Millet böyle deyince acaba bi sorun mu var diyorum ki karnım belli oluyo da artık sadece tesettürümden dolayı kıyafetlerim belli etmiyo dışardan o kadar yoksa gayette beli karnım. Bazen insanlara çok sinir oluyorum
Kesinlikle. Bazen hala hamile olduğuma inanamıyorum herkesi kandırmışım ama hamile değilmişim gibi oluyorum. Boş karnımı sevip konuşuyomuş gibi hissediyorum. Neden öyle oluyo acaba hareketlerini falan tam hissedemediğimden miki?Ayy canım ağzı olan konuşuyor işte.. o yüzden de hiiç sorun etme derim... karnın büyük küçük olması sorun değilsağlıklı olsun bebek yeterli
Kesinlikle. Bazen hala hamile olduğuma inanamıyorum herkesi kandırmışım ama hamile değilmişim gibi oluyorum. Boş karnımı sevip konuşuyomuş gibi hissediyorum. Neden öyle oluyo acaba hareketlerini falan tam hissedemediğimden miki?
Bebeğim sağlıklı doğsunda şimdilik başka bişey istemem☺hareketleri içinn daha erken 22 ye kadar hissedersin ama . Sonrasında darbelerden uyuyamayacaksın
Maşallah canım sağlığı yerinde olsunda kuzucuğun :) senin kız fena olacak galiba fır dönüyor içerde :))Eşi yukarı çıktı canım. Başı dönmüştü ama sonra yeniden döndü makata :) böbreği de düzelmiş çok şükür.. yaramazlık peşinde anlayacağın :)
Ayy sorma canım yaaa... tam cadı olacakk belliMaşallah canım sağlığı yerinde olsunda kuzucuğun :) senin kız fena olacak galiba fır dönüyor içerde :))
Slm hanımlar.Bende 6+0 günlük hamileyim ama biraz nezle durumum var ilaç almak istemiyorum ne yapmam gerekiyor nezle olan oldumu hamileliğinde.
siz çok öndesiniz hafta olarak benim 1 tane oğlum var 2.olcak nasip olursa.Ihlamur içebilirsin canım. Başka yapabilecek bir şey yok
siz çok öndesiniz hafta olarak benim 1 tane oğlum var 2.olcak nasip olursa.
hoşgeldin cnm aramıza bebişin hayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla kucagına al inşlh cnm herkadının vucut yapısı farklı bnm ikinci gebeliğim 4 aylıktan sonra belli oluyor hemen hemen şişliğe gelince gaz oldugunu düşünüyorum bi sorun olursa yaz burda arkadaşlar yardımcı olut tabiki bende ..Merhaba hanımlar ben de varım:) bugün 13+6'yım daha. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Bu hafta kasıklarımda ağrı var, özellikle sağda, sanırım yukarı çıkıyomuş rahim ondan oluyomuş. Bi de karnımız ne zaman hamile karnı gibi görünmeye başlıyo benim karnım inanılmaz şişiyo göbeğim var gibikilolu gibi değil hamile gibi görüneceğim zamanı iple çekiyorum. Hepinize şimdiden hayırlı olsun yavrularınız <3
Şişlik gaz şişi de işte ne zaman bebek karnı olur diye meraktayım:) çook teşekkür ederimm:*hoşgeldin cnm aramıza bebişin hayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla kucagına al inşlh cnm herkadının vucut yapısı farklı bnm ikinci gebeliğim 4 aylıktan sonra belli oluyor hemen hemen şişliğe gelince gaz oldugunu düşünüyorum bi sorun olursa yaz burda arkadaşlar yardımcı olut tabiki bende ..