- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
sağol canımm :)) dinleniyorumm bol bol :)) sorma sel uyarısı var bir de :)) doktor aman dikkat hava kötü grip sakın olma dedi...ohhh ohhh masallahhh kızımızaa dinlen cnm yine baskın bi hava varrr
Cnm gecn ay ıkı hafta snra oldm anlcn bu ay da clsma yapmadk dusnmedm yne gecti adetm cok ıdrara ckyrm uykm var kask agrm oluyr arada ama adet olmadm sence varmdr bu swfer kan vermye gtcmkızz nerdesin senn nasılsın nasıl işler
bu ay hiç ilşkiniz olmadımı olduysa günün geçtiyse kanda çıkar cnm inşlh vardırCnm gecn ay ıkı hafta snra oldm anlcn bu ay da clsma yapmadk dusnmedm yne gecti adetm cok ıdrara ckyrm uykm var kask agrm oluyr arada ama adet olmadm sence varmdr bu swfer kan vermye gtcm
kızlar slm dr dan geldim ultrason ii geçti raporu dr a gönderiyorlarmış drumn yanına geçritim herşeyi gzl dedi 1 hafta büyümüşüz dedii maşallah ohhh
cnm geçmiş olsun bnm basıma gelmediiiSelam kızlar, beni bilen bilir tüp bebek yaptırdık, 11. Haftada kanamam oldu ilk 10 gün iğneler sonrasında da progestan hap kullanmaya başladım.progestan beni acayip uyutuyor ruh gibi oluyorum derken kasık ağrılarım başladı. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum, zaten riskli gebelik evden çıkmam dahi yasak on dkkadan fazla yürüme dedi dr. Şimdi ise bu sıkıntı çıktı biz 15haftalık olduk. Bunun bebeğime zararı var mı yani enfeksiyonun. Doktorum ameliyata girdi sonuca göre hemşireye not bırakmış öyle antibiyotik aldık. Tabi durumu doktorumla detaylı konuşamadım. Sizlerde bu durumları yaşayıp atlatan var mı?
kızlar günaydın nerdesiniz sesiniz çıkmıyorrr
günaydın bizde Allah izin verirse yarın 22.haftaya veda edicez zaman su gibi akıp gidiyor...