hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

canlar oda tek kişilkti sanırm ben gitmedim oda süsleme foto yoktu cnm bu arada fiyar normal dogum fiyatı

anladım canım.. benim merak ettiğim kaç gün kalındığı ve sezaryen doğum fiyatı.. oda tek kişilik ben resimlerine baktım internette :)

İlk kızıma hamileyken ben çok ağlamıştım erken doğurcam diye. Bi Dr benimle ve bebeğimle çok ilgilendi. Babaannem doktora oyalı çember patik lif Şal yelek ördü bende bi kutu çikolata alıp götürdüm :)) hiç gerek yoktu falan dedi ama sevindi benimde içimden gelmişti
Güzel bi düşünce aslında bende dr umla buzları eriteyim diyorum bemden yana sorun yok ta soğuk yüzlü birisi belki faydası olur

T tulperde hiram2015 hiram2015 kızlar bakın http://www.ortadoguhastanesi.com.tr/dogum-odasi.html odaları güzel.. süslü görünüyor ama hastane prosedürü mü değil mi bilmiyorum. Kendilerinin uygulaması da olabilir..
Canım ben de internette araştırdığım kadarıyla iki doğum paketi varmış biri normal doğum onda tek gece kalınıyormuş diğeri sezaryen onda 2 gece kalınıyormuş odalar tek kişilik ve süsleniyormuş istenirse suit odalar varmış onların ne özelliği var bilmiyorum. Fiyatlar yazmıyo ama.

Canım ben de internette araştırdığım kadarıyla iki doğum paketi varmış biri normal doğum onda tek gece kalınıyormuş diğeri sezaryen onda 2 gece kalınıyormuş odalar tek kişilik ve süsleniyormuş istenirse suit odalar varmış onların ne özelliği var bilmiyorum. Fiyatlar yazmıyo ama.

2 gece miii? Yoook ben istemem 1 gece yeter oğlumdan 1 gece daha ayrı yatamam yani.. arayıp sorarım doktoruma da soracağım kaç gece kalacağımı bugün..fiyat konusunda bilgm yok ben adana tıptan geçeceğim çünkü farklı oluyor fiyat.

günaydın kızlarr bugun 22+1 olduk şimdilik çok şükür bi sıkıntımız yok çarsamba ayrıntılı ultrs. muz var bakalım hayırlısı n olucak bide sweetwitch01 sweetwitch01 cd resim gibi seyler veriliyor mu bnm kızımda cd vermişlerdi de metroda

cnm bundan bnm görümcem bahsetmişti 2000 nin üzerindeydi sanırım fiyatı

bilmiyorum her şeyi doktorum ayarlayacakmış.. sordum ben biz mi ayarlayacağız siz mi diye biz hallederiz onu dedi.. ben bakmıyorum artık oadalara falan :)

günaydın kızlarr bugun 22+1 olduk şimdilik çok şükür bi sıkıntımız yok çarsamba ayrıntılı ultrs. muz var bakalım hayırlısı n olucak bide sweetwitch01 sweetwitch01 cd resim gibi seyler veriliyor mu bnm kızımda cd vermişlerdi de metroda

maşallah canım :) radyoloji de perinatoloji de vermedi bana canım öyle foto cd falan.. belki orda verirler.. benim de çarşamba radyolojide yine randevum var :KK70: 5.ayrıntılıma gircemmm :KK70:

ben geldim doktordan kızlaaaaaaaaar:)) dönmüş cadımmm :) plasentada sağ tarafımda yukarda.. çok şüküüüür :))))

bilmiyorum her şeyi doktorum ayarlayacakmış.. sordum ben biz mi ayarlayacağız siz mi diye biz hallederiz onu dedi.. ben bakmıyorum artık oadalara falan :)

maşallah canım :) radyoloji de perinatoloji de vermedi bana canım öyle foto cd falan.. belki orda verirler.. benim de çarşamba radyolojide yine randevum var :KK70: 5.ayrıntılıma gircemmm :KK70:
ayy cnm yaa baska istemez inşlh ama saglıklı olsunda diyoruz

X