hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

oh ohh n güzelll bugunde hava ii di:)

tamam anladım konu tasımışsınız düzenlemişsiniz eyvallahta kaçtır sunun için arkadaslarımda bende sile getiren oldu konuya el atmadınız hayır siteden hbr alamayınca bizde unutuyoruzz hyr gelmeyelim mi yaniiii Mune Mune yada K Kazen bu konuylada ilgilenirseniz sewiniriz mail alamıyoruz hadi bende bi sıkıntı var diyelim peki diper arkadaşlar...

tamam anladım konu tasımışsınız düzenlemişsiniz eyvallahta kaçtır sunun için arkadaslarımda bende sile getiren oldu konuya el atmadınız hayır siteden hbr alamayınca bizde unutuyoruzz hyr gelmeyelim mi yaniiii Mune Mune yada K Kazen bu konuylada ilgilenirseniz sewiniriz mail alamıyoruz hadi bende bi sıkıntı var diyelim peki diper arkadaşlar...
Katılıyorum siteyi unuttum nerdeyse bildirim gelmedikçe

kız sweetwitch01 sweetwitch01 kızına dolap süsü yada n bilim çikolata v.s birşeyler yaptırıyormusun bu konu hakkıda n düşünüyorsunuz hamişler sizde yazın ben kızımda çok istedim ama nasip olmadı canlar inşlh bu hamişliğimde nasip olurr..dolap süsü hatıraaasııı

Dolap süsü derken nasıl bişey yani
kız sweetwitch01 sweetwitch01 kızına dolap süsü yada n bilim çikolata v.s birşeyler yaptırıyormusun bu konu hakkıda n düşünüyorsunuz hamişler sizde yazın ben kızımda çok istedim ama nasip olmadı canlar inşlh bu hamişliğimde nasip olurr..dolap süsü hatıraaasııı

Screenshot_20170418-002830.png Screenshot_20170418-002830.png bunu gibi v.s cnm

Eklentiler

• Screenshot_20170418-002652.png
    Screenshot_20170418-002652.png
    175,2 KB · Görüntüleme: 20
hiram2015 hiram2015 canım oğlumda yaptırmadım. Ona haksızlık olsun istemiyorum bunda da yaptırmayacağım. Ayrıca gereksiz buluyorum :KK66:
Katılıyorum aslında gereksizlikten değil belkide öyledir ama ben şöyle düşünüyorum bir heycan emek ve masrafla yaptırıyorsun ve çoğu kişi kapıdan çıkar çıkmaz atıyor yada bi şekilde verdiğiniz değere layık olamıyor o yüzden ben belli miktarda sadece samimi olduklarıma ve akrabalarıma dağıtacak kadar kndim yapmak istiyorum. Hem el emeğim olacak hem heycanla yapacağım hemde daha az masraflı (masrafında değilim bu arada kendim yapmak daha bi mutlu eder beni) ben şahsi fikrim olarak bunu düşünüyorum canlar:KK52::KK52::KK52:

Canım masrafı düşünüyorum şöyle ki millete öyle atması için dağıtacağıma çocuklarıma kullanırım onlar için bir şey yaparım. Milleti memnun edemezsin çünkü:KK66:

Canım masrafı düşünüyorum şöyle ki millete öyle atması için dağıtacağıma çocuklarıma kullanırım onlar için bir şey yaparım. Milleti memnun edemezsin çünkü:KK66:
Aynen canım sende haklısın tabi o parayla lazım bişey alınabilir bu süs olaylarını kendim yaparak halletmeyi düşünüyorum en azından masrafı aza indirgemiş olurum ilk bebeğim ve çok bekledikten sonra olduğu için özenmek istiyorum:anneadayı::KK200:

Bende sanki doğurdum da süslemeleri kaldı ya bi sıkıntım var yatak başlığı ve bebeğimi içine koyacakları beşikvari yatak için süs yapıcam ama ölçülerini bilmiyorum:KK70:nasıl halledicem onu ya
Haklısın canım :) benim süs becerim yok zaten :KK70: o sebeple de yapmayı hiç göze alamam :KK70:

Hiç anlamam ki kuzu yaaa beceriksizim dikiş nakış konusunda :KK70: örgü şişle örerim mutfak benim işim.. Başka iş bilmem :KK70:

Merhaba,
konu içinde bu sıkıntıdan bahsederseniz gözden kaçma ihtimali var, eğer bu topiği takibe aldınız ve takibe alırken E posta bildirimi de almak istiyorum seçeneğini işaretlediyseniz, buna rağmen mail gelmiyorsa şu linkten sorununuzu yazın:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/page-26

Merhaba,
konu içinde bu sıkıntıdan bahsederseniz gözden kaçma ihtimali var, eğer bu topiği takibe aldınız ve takibe alırken E posta bildirimi de almak istiyorum seçeneğini işaretlediyseniz, buna rağmen mail gelmiyorsa şu linkten sorununuzu yazın:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/page-26
Teşekkürler mune konu takibini iptal edip yeniden e posta bildirimi alarak takip etmeye başladım bakalım olacak mı

X