Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldummmmhoşgeldin cnm C CilekRecelim
Bana normalde 1 ay sonra gel dedi ama hiçbir bilgi almadığım için çok merak ediyorumm 12 sinde tekrar gidicem bayan gıcıktan azar yemezsem niye geldin diye tabiayın 10 da dr a gidecem randevu alabilirsem bakalım n diyecek bebişimee canlarr
ayın 10 da dr a gidecem randevu alabilirsem bakalım n diyecek bebişimee canlarr
yok ayyu 1 ay sonrayı yüreğim kaldrmaz böyle ii cnmmRandevuyu neden doktordan çıkatken almıyorsun yoğun sanırım senin doktorun.
h.g cnm aramıza o profildeki sen isen masallah erken anne olucaksın çok gzll yaaa ohh ohhh ii dirrmerhaba kızlar bende ekım annesı olacagım ınsallah.. sımdıye kadar cok rahat bır hamılleık gecırdım cınsıyetımız bellı degıl henuz doktor erkege benzettı ama bellı olmaz dedı
yok ayyu 1 ay sonrayı yüreğim kaldrmaz böyle ii cnmm
ayyy cnm bnmmm çok geçmiş olsunnnnGünaydın canım..iyi değilim..kramp girdi gece canım çok yandı hala acıyor..adım atamıyorum parmak ucunda anca. Parol aldım bacağımı sardım..bakalım geçsin artık
bnm doktorda az az ye sık ye yumurta ve süt dediii haslanmış yumurta sewmiyorum yiyemiyorumda süt desennn alakam yokkkk ilk gebeliğimde böyleydiii ikincidede kafama göre takıldımmm canın n istiyorsa onu ye ceviz ye günde 4 tane falan bu önemli ilk aylardaaa bende böylee cnmmmGünaydın hamişler:)
Mide mide mide benim sıkıntım sabah akşam gramla yiyorum herşey mi kokar? Doktorum ilk 3 ay üzülme sen çölde olsan bebek kendini kesesinden besler dedi. Kimi de ilk 3 ay sütler yumurtalar ye bol bol diyor. 6.haftaya kadar bende hergün 2 yumurta 1 kupa süt içtim ama şimdi tıkandım kaldım. Size neler dedi doktorunuz beslenmenin 3 AYLIK kısmı için ?
ayyy cnm bnmmm çok geçmiş olsunnnn
Ceviz fındık badem tüketiyorum adetle olsa da yumurta çok zor hal böyle olunca canım bişey istese de boğazımdan iki lokma geçsin diye bekliyorumbnm doktorda az az ye sık ye yumurta ve süt dediii haslanmış yumurta sewmiyorum yiyemiyorumda süt desennn alakam yokkkk ilk gebeliğimde böyleydiii ikincidede kafama göre takıldımmm canın n istiyorsa onu ye ceviz ye günde 4 tane falan bu önemli ilk aylardaaa bende böylee cnmmm