hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Merhaba arkadaşlar. Bu gun ara ara sancim geliyor. Ama siddetli degil acaba normal dogum yapanlar sancilariniz nasil başladı?
Canm ben doğum yapmadım ama kimisi belden geldi diyor kimisi adet sansıcı gibi başladı şiddetlenerek arttı diyor..bide gerçek doğum sancısı pozisyonunu değiştirsende geçmiomuş..en son beş dk ya bir gelmeye başlayınca hastaneye gidin deniliyor

ohh bizim de cuma günü 40 mız çıktı çok şükür Allah herkese yaşatsın bu duyguları bir kız bir erkk evladı herkese NASİP ET RABBİM İNŞLHHHH KIZLAR GÜnleriniz geçiyor hadi bakalım kız @sweetwitch01 nerelerdesin ayol unuttun mu n yaptın bizi???

unutmadım canım ancak vakit bulamıyorum. malum büyük kuzumun okulu çok yoruyor.. git gel yapıyorum sonra ufaklıkla uğraşıyorum okul bitince ödevler falan derken zamanım kalmıyor. bazen yemek yemeyi unutuyorum o derece :KK43:
anladım cnm eminim çok yorulıyorsundur bnm öiniklerde beni yoruyor inan bana

anladım cnm eminim çok yorulıyorsundur bnm öiniklerde beni yoruyor inan bana

öyle valla canım. şimdi bir de öğretmeni matematiği yanlış öğretiyor onla uğraşıyorum. dişim ağrıyor kanal tedavim yarın var öğretmenle konuşmam lazım sabah arkadaşlar gelecek yani valla ne yapacağım benim de beynim döndü :KK43:

öyle valla canım. şimdi bir de öğretmeni matematiği yanlış öğretiyor onla uğraşıyorum. dişim ağrıyor kanal tedavim yarın var öğretmenle konuşmam lazım sabah arkadaşlar gelecek yani valla ne yapacağım benim de beynim döndü :KK43:
çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsunnn

Bende dha 1 aylık hamılyım vekanamam oluyo bu aylarda kanaması olab varmı acaba ne yaptıklrıno benimle paylasrmısınızz
hayırlı olsun öncelikle bnm olmadı 2 gebeliğimdede drnuz n diyor acaba bi tedavi vs uygulamıyormu

Selam kızlar.. nasılsınız.. ben hala doğuramadım : )
C CilekRecelim seni merak ettim canım naptın doğurdun mu?
Evet canm. 4 günlük olduk bugün. Sarilikla uğraşıyorum ağlayıp duruyorum. 11 çıktı yüksek deil dedi dr. Salı günü bidaha gidicez. Ama uyanmıyo çocuk baygın baygın uyuyo çok korkutuyo beni. 10 dk anca emzirebiliyorum. Kuzuma bakıp bakıp ağlıyorum ya:KK42::KK42::KK42:

Evet canm. 4 günlük olduk bugün. Sarilikla uğraşıyorum ağlayıp duruyorum. 11 çıktı yüksek deil dedi dr. Salı günü bidaha gidicez. Ama uyanmıyo çocuk baygın baygın uyuyo çok korkutuyo beni. 10 dk anca emzirebiliyorum. Kuzuma bakıp bakıp ağlıyorum ya:KK42::KK42::KK42:
Üzmeyin kendinizi,aynı benim bebeginde sarılıgı 11 çıkmışti,2saate bir emzir demislerdi,öyle yaptim,sütümde öyle çok yoktu,mama vermeyide akıl edememiştim,biberona çocuk alışır diye korkmuştum,sadece emzirdim ve sarilik düştü...sarilik 17-18 olunca hastaneye yatiyor zaten

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah.. üzülme ya sağlıkla aldın ya kucağına gerisi hallolur. Hem yüksek bi değer değil 11 inşallah en kısa sürede atlatır bebişin sen de üzme kendini sütün kesilmesin.

Üzmeyin kendinizi,aynı benim bebeginde sarılıgı 11 çıkmışti,2saate bir emzir demislerdi,öyle yaptim,sütümde öyle çok yoktu,mama vermeyide akıl edememiştim,biberona çocuk alışır diye korkmuştum,sadece emzirdim ve sarilik düştü...sarilik 17-18 olunca hastaneye yatiyor zaten
Çok derin uyuyo uyuduğu zaman. Mesele onu uykusundan uyandırıp emzirmk. Emmeyince de ben çok kötü oluyorum ışte

X