hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Allah sağlıkla bir an önce bebişkoya kavuştursun seni canım, Allah'a emanet ol bebişi de al gel. Bize de dua et biz de sağlıkla buyuyelim bebişimle insallah:KK200:
sağol cnm Allah razı oşsun hamiş olanlar sağ salim sizde kucagınıza alın inşlh Allah isteyen herkese versinnnnn inşlh

hiram2015 hiram2015 ayy canm gözün Aydın :emir_bebek::emir_bebek::halay:Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere inşallah :KK5:..şimdi nasılsın doğum nasıl geçti ağrıların var mı

hiram2015 hiram2015 hayırlı olsun canım gözün aydın. Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
amin hayatımm çok şükür iyiyiz çok gzl bi duygu kızım beni sedyeye gecerken gördü agladı bende agladım o hali çok zorladı beni görmesini istem
hiram2015 hiram2015 ayy canm gözün Aydın :emir_bebek::emir_bebek::halay:Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..darısı bizlere inşallah :KK5:..şimdi nasılsın doğum nasıl geçti ağrıların var mı
sağol hayatım bnm çok şükür ameliyatım ii geçti ama hicran hnm yapmadı ameliyatımı başka dr girdi sadece.dikiş yerlerim biraz acıyor agrı kesici yazdı şimdilik böyle canlar haydi görşrz..

amin hayatımm çok şükür iyiyiz çok gzl bi duygu kızım beni sedyeye gecerken gördü agladı bende agladım o hali çok zorladı beni görmesini istem

sağol hayatım bnm çok şükür ameliyatım ii geçti ama hicran hnm yapmadı ameliyatımı başka dr girdi sadece.dikiş yerlerim biraz acıyor agrı kesici yazdı şimdilik böyle canlar haydi görşrz..
İnşallah biranönce toparlanırsın canım:KK200:Allahım kolaylıklar versin..hicran hanım neden girmediki şehir dışında mıydı

X