Aynıyız canım ya gebeliğimin başından beri uyuyamıyorum sık sık uykum bölünüyo. Hazırlıkların falan tamam mı?a
amin cnm herseyin hayırlısıı bende gün gün uykusuz kalıyorumm gece uykusu yok erkn uyanıyorm gündüzde ruh gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıyız canım ya gebeliğimin başından beri uyuyamıyorum sık sık uykum bölünüyo. Hazırlıkların falan tamam mı?a
amin cnm herseyin hayırlısıı bende gün gün uykusuz kalıyorumm gece uykusu yok erkn uyanıyorm gündüzde ruh gibiyim
tmm çok şükür cnm darısı size hayırlısıyla gelseydi miniğimAynıyız canım ya gebeliğimin başından beri uyuyamıyorum sık sık uykum bölünüyo. Hazırlıkların falan tamam mı?
Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşlhh kız adın büşramı senin ameliyatta belden isteyecem sanada dua ederimmmm .Kzlar siz dogurcaksnz yada dogurdunuz daha ben kalamfm hamis
Evet cnm busra sagol cnm rabbim kabul etsin dualarınızı ins bende kalrmAllahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşlhh kız adın büşramı senin ameliyatta belden isteyecem sanada dua ederimmmm .
inşlh cnm herseyin hayırlısııııEvet cnm busra sagol cnm rabbim kabul etsin dualarınızı ins bende kalrm
Swnn daha dogmadimi cnminşlh cnm herseyin hayırlısıııı
pzts cnm Allah izin verirsee..Swnn daha dogmadimi cnm
Ayy hadi hayrlisi saglkli dogm gerceklestrrsn ins cnm bebegnde saglkli dogr ins darisi benim basma ins hamisler banada dua edin nolurpzts cnm Allah izin verirsee..
amin inşlh cnm darısı sana ben dua ederim sana doğumdaa..Ayy hadi hayrlisi saglkli dogm gerceklestrrsn ins cnm bebegnde saglkli dogr ins darisi benim basma ins hamisler banada dua edin nolur
inşlh cnm Allah hayırlısını nasip etsin..Bende doğurmak istiyorummmmmmm
Canm benim bu ay adetm bir farkli oldu uc guns urdu sonra hep kaverngi oldu ve dun ilk defa midem bulandi adrtm bittikten snra kask agrlrm brl agrilarm oldu sizce norml mi dunde mide bulantisi yasadm aksam ilk defa oldu birde blmyrm hissedyrm ama hep husrn oldgndan test yapmaya cesartm yokamin inşlh cnm darısı sana ben dua ederim sana doğumdaa..
Aminnn amin bizimde sayılı günlerimiz kaldıinşlh cnm Allah hayırlısını nasip etsin..
ay inşlhhh diyim yaa ümitlendirmek istemem ama inşlh hamilesindir yada diğer aya kalabilirsin diyim içime doğuyor sana dua edicem ve unutmamak içinde avucuma adını yazıcamCanm benim bu ay adetm bir farkli oldu uc guns urdu sonra hep kaverngi oldu ve dun ilk defa midem bulandi adrtm bittikten snra kask agrlrm brl agrilarm oldu sizce norml mi dunde mide bulantisi yasadm aksam ilk defa oldu birde blmyrm hissedyrm ama hep husrn oldgndan test yapmaya cesartm yok
ALLAH senden razi olsun canm ins dualrin kabul olur bende edicm ins saglkli bir dogumn gerceklesr kavusrsn yavruna hayrlisiyla. Sence varmidir cnm ilk drfa yasadm birde ruyamda isarrt gordum erkk bebek isaretyms anlamiay inşlhhh diyim yaa ümitlendirmek istemem ama inşlh hamilesindir yada diğer aya kalabilirsin diyim içime doğuyor sana dua edicem ve unutmamak içinde avucuma adını yazıcam
bugun don kontrolüm vardı kızlar bebişim son kez karnımda gördüm pzts Allahın izniyle yatış yapıcam sabah 9 gibi saattimi değiştirdi dr um 12:00de ameliyatım Allah isteyen herkese versin diyorum heycan doruklarda bebişim 3.300 olmuş boyu için kesin birsey diyemeyeceğim ama ii dedi zaten burdaki ölçüm tutmuyor dedi hayırlısı sağ salim gelsin de bakalımmm.. geceleri uykum firar yanlarım çok agrıyor bide
sağol cnm benim inşlh bir günüm kaldı yarınıda bi atlatırsam Allahın izniyle pzts sabahı hastaneye yatış yapıcamAyyy canım sağ salim kucağına al inşallah kuzunu... çok sevindim az kalmış minişine kavuşmana. :))