hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

kimseden ses yok n alemdesiniz kızlar??

Kızlar hicran hanıma gidenler ,kaçıncı haftada çatı muayenesi yapıyor biliyor musunuz:KK17:

30+3 .haftadayım daha yapmaz de mi ,korkuyorum açıkçası biraz..daha hiç alttan muayene de olmadım:KK17:
olurmuu hiç öyle ilk hamişliğimde baska dr bana 35 haftalık falandı çatı muayenesi yapmıştı ayrıca gercek korkulacak birsey yok sadece kasma kendini

günaydın kızlar yarın dr dan randevu alıcam bakalım n diyecek gün verecek sezeryan için geri sayım başladı artık herşeyim hazır..

selam kızlarr :)) buraları unutur oldum sayesinde minnoşun :) benle ilgilen benle konuş diyor sadece :KK70: okulların açılmasına da az kaldı onun da ayrı hazırlığı var :) düz yazı öğretiyorum oğluşa :) öyle yoğun tempodayım bakalım :) artık gezmelere de başladım sık sık giremiyorum bu sebeplerden :)) az kalmış doğumlara valla heyecan yaptım görünce şimdi :))

Devam ediyorum canım mecbur bu saatten sonra yeni doktor arayışına girmeyelim dedim. Bugün kontrolüm vardı iyi gidiyo her şey çok şükür.
kız bende ordaydımm acaba karsı karsıya geldik mi 14:30 da falan girmiştim dr un yanına

kız bende ordaydımm acaba karsı karsıya geldik mi 14:30 da falan girmiştim dr un yanına
Ben 3 buçuk civarı girdim ama 2 buçuk civarlarında da ordaydım. Karşılaşmış olabiliriz büyük ihtimal : ) ama çok kalabalıktı orası beyin sinir de gelince baya kalabalıklaşmış. Doktor da ameliyattan geldi falan yine bir saatten fazla bekledik.

Ben 3 buçuk civarı girdim ama 2 buçuk civarlarında da ordaydım. Karşılaşmış olabiliriz büyük ihtimal : ) ama çok kalabalıktı orası beyin sinir de gelince baya kalabalıklaşmış. Doktor da ameliyattan geldi falan yine bir saatten fazla bekledik.
kız ameliyattan geldi sanırım ikinci hastası ben oldum büyük ihtimalle karsılaştık beyinir sinir çok saçma olmuş o koridorda zaten normalde kalabalıktı şimdi daha da beter olmuşşş:KK43:

kız ameliyattan geldi sanırım ikinci hastası ben oldum büyük ihtimalle karsılaştık beyinir sinir çok saçma olmuş o koridorda zaten normalde kalabalıktı şimdi daha da beter olmuşşş:KK43:
Aynen canım kesin karşılaşmışızdır o zaman. Senin de günün belli olmuş hayırlısı olsun şimdiden. Çok heyecanlı ya Allahım bize de göstersin inşallah o günleri : )

a
Aynen canım kesin karşılaşmışızdır o zaman. Senin de günün belli olmuş hayırlısı olsun şimdiden. Çok heyecanlı ya Allahım bize de göstersin inşallah o günleri : )
amin cnm herseyin hayırlısıı bende gün gün uykusuz kalıyorumm gece uykusu yok erkn uyanıyorm gündüzde ruh gibiyim

X