hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

İnşallah biranönce toparlanırsın canım:KK200:Allahım kolaylıklar versin..hicran hanım neden girmediki şehir dışında mıydı
sağol cnm hicran hnm beni ve eşimi çok sinir etti açıkçası tâm 9 saat bekledikkk gerildikkk yok dogum acil geldi yok müsait ılunca alucam az dinlenim yok bilmem n derken başkası girdi eşim gerilince kendide doğumdan çıkamadı zaten sezer hnm aldı beni çok ii bi dr oda gecen gittim dikişlerime baktı haftaya gel dedi..

merhaba kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde

bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
Cnm benmde hogslerm agryr brde gogus ucu sennde agryr mu cnm

sağol cnm hicran hnm beni ve eşimi çok sinir etti açıkçası tâm 9 saat bekledikkk gerildikkk yok dogum acil geldi yok müsait ılunca alucam az dinlenim yok bilmem n derken başkası girdi eşim gerilince kendide doğumdan çıkamadı zaten sezer hnm aldı beni çok ii bi dr oda gecen gittim dikişlerime baktı haftaya gel dedi..
Bir sonraki kontrolümde özellikle soracağım doğuma girip girmeyeceğini.

evet aynen adetim 2. gunu bugun gecti test yaptim var gibi de yok gibi de senin bat ne zaman
Persembe gunu cnm bat atsana testini bende bakim cnm ya kan ne zaman vercksn benim bir yil oldu ondn tam emin olmadan gidemyrm cok zor cnm ya

Persembe gunu cnm bat atsana testini bende bakim cnm ya kan ne zaman vercksn benim bir yil oldu ondn tam emin olmadan gidemyrm cok zor cnm ya
20170922_123444.jpg
20170922_124626.jpg

iste canim

bata 2 gün mü var eger öyleyse bence kan verin benm bir gün geçmeyle bile çıkmıştı göğüs hassasiyeti her bayanda olmuyor her zaöan diyorum farklı olabiliyor bnm olmadı şahsen inşlh hamişsindir cnm Allah kalbine göre versin inşlh.

X