- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
sağol cnm darısı sana inşlhhhhhhCanm hayrlisi olsn dogum yapmssn ALLAH uzun omur versn bebgne cnm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm darısı sana inşlhhhhhhCanm hayrlisi olsn dogum yapmssn ALLAH uzun omur versn bebgne cnm:)
Amin ins :) bakalm cnm benim gogus ucm agryr sence varmdr sennde olemiydi adetm gecsn test yapcm hemensağol cnm darısı sana inşlhhhhhh
sağol cnm hicran hnm beni ve eşimi çok sinir etti açıkçası tâm 9 saat bekledikkk gerildikkk yok dogum acil geldi yok müsait ılunca alucam az dinlenim yok bilmem n derken başkası girdi eşim gerilince kendide doğumdan çıkamadı zaten sezer hnm aldı beni çok ii bi dr oda gecen gittim dikişlerime baktı haftaya gel dedi..İnşallah biranönce toparlanırsın canımAllahım kolaylıklar versin..hicran hanım neden girmediki şehir dışında mıydı
hmm bat nedr cnm inşlh vardr evet bazen hasasiyet olabiliyor ama her kadında bir olmuyo biliyorsunn..Amin ins :) bakalm cnm benim gogus ucm agryr sence varmdr sennde olemiydi adetm gecsn test yapcm hemen
Benm ilk defa oldu cnm bole ya 5 gun kaldi cnm:) inan ilk defa gogus ucum agryr sastm zatnhmm bat nedr cnm inşlh vardr evet bazen hasasiyet olabiliyor ama her kadında bir olmuyo biliyorsunn..
inşlh dualarımız kabul görür hbr ver kız ..Benm ilk defa oldu cnm bole ya 5 gun kaldi cnm:) inan ilk defa gogus ucum agryr sastm zatn
Canm gercekten ettin mi bana dua ALLAH seni esine cocklarna bagslssn cnm ins ailenle uzun huzrlu guzl gunlern olr:)inşlh dualarımız kabul görür hbr ver kız ..
Cnm benmde hogslerm agryr brde gogus ucu sennde agryr mu cnmmerhaba kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
evet aynen adetim 2. gunu bugun gecti test yaptim var gibi de yok gibi de senin bat ne zamanCnm benmde hogslerm agryr brde gogus ucu sennde agryr mu cnm
Bir sonraki kontrolümde özellikle soracağım doğuma girip girmeyeceğini.sağol cnm hicran hnm beni ve eşimi çok sinir etti açıkçası tâm 9 saat bekledikkk gerildikkk yok dogum acil geldi yok müsait ılunca alucam az dinlenim yok bilmem n derken başkası girdi eşim gerilince kendide doğumdan çıkamadı zaten sezer hnm aldı beni çok ii bi dr oda gecen gittim dikişlerime baktı haftaya gel dedi..
Persembe gunu cnm bat atsana testini bende bakim cnm ya kan ne zaman vercksn benim bir yil oldu ondn tam emin olmadan gidemyrm cok zor cnm yaevet aynen adetim 2. gunu bugun gecti test yaptim var gibi de yok gibi de senin bat ne zaman
Persembe gunu cnm bat atsana testini bende bakim cnm ya kan ne zaman vercksn benim bir yil oldu ondn tam emin olmadan gidemyrm cok zor cnm ya
Cnm ben goremdm ya negarf cnm
pazartesi tekrarlicm cnm 8 gun sogan suyu ictim insallah ise yaramistrCnm ben goremdm ya negarf cnm
Ben gördüm silik çizgi var gölge seklinde inşallah vardır hayırlısıylapazartesi tekrarlicm cnm 8 gun sogan suyu ictim insallah ise yaramistr
insallah canim cok tesekkur ederim guzel dilegin icin ♡♡♡Ben gördüm silik çizgi var gölge seklinde inşallah vardır hayırlısıyla
Cnm sogan kuru herkesi hamile brakms ama ben icemdm miden kalkti cnn ins vardr cnmpazartesi tekrarlicm cnm 8 gun sogan suyu ictim insallah ise yaramistr
insallah canim rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallahhCnm sogan kuru herkesi hamile brakms ama ben icemdm miden kalkti cnn ins vardr cnm
bata 2 gün mü var eger öyleyse bence kan verin benm bir gün geçmeyle bile çıkmıştı göğüs hassasiyeti her bayanda olmuyor her zaöan diyorum farklı olabiliyor bnm olmadı şahsen inşlh hamişsindir cnm Allah kalbine göre versin inşlh.merhaba kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde