hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

amin inşlh cnm darısı sana ben dua ederim sana doğumdaa..
Canm benim bu ay adetm bir farkli oldu uc guns urdu sonra hep kaverngi oldu ve dun ilk defa midem bulandi adrtm bittikten snra kask agrlrm brl agrilarm oldu sizce norml mi dunde mide bulantisi yasadm aksam ilk defa oldu birde blmyrm hissedyrm ama hep husrn oldgndan test yapmaya cesartm yok

ay inşlhhh diyim yaa ümitlendirmek istemem ama inşlh hamilesindir yada diğer aya kalabilirsin diyim içime doğuyor sana dua edicem ve unutmamak içinde avucuma adını yazıcam

bugun don kontrolüm vardı kızlar bebişim son kez karnımda gördüm pzts Allahın izniyle yatış yapıcam sabah 9 gibi saattimi değiştirdi dr um 12:00de ameliyatım Allah isteyen herkese versin diyorum heycan doruklarda bebişim 3.300 olmuş boyu için kesin birsey diyemeyeceğim ama ii dedi zaten burdaki ölçüm tutmuyor dedi hayırlısı sağ salim gelsin de bakalımmm.. geceleri uykum firar yanlarım çok agrıyor bide

ay inşlhhh diyim yaa ümitlendirmek istemem ama inşlh hamilesindir yada diğer aya kalabilirsin diyim içime doğuyor sana dua edicem ve unutmamak içinde avucuma adını yazıcam
ALLAH senden razi olsun canm ins dualrin kabul olur bende edicm ins saglkli bir dogumn gerceklesr kavusrsn yavruna hayrlisiyla. Sence varmidir cnm ilk drfa yasadm birde ruyamda isarrt gordum erkk bebek isaretyms anlami

Ayyy canım sağ salim kucağına al inşallah kuzunu... çok sevindim az kalmış minişine kavuşmana. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…