hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Bende aynen müdahale etmeseler bile bi tavsiyede bulunurlar diye gitmek istiyorum. Daha 1 ay öncesine kadar diş fırçalarken ağzım kan içinde kalıyodu. Şimdi o kadar olmasada hassas hala. Ne yapsam bilemedim.

Ya şimdi tuzlu su ile ağzını çalkala diyeceğim ama belki yapmaman gereklidir diye yap diyemiyorum. Ağız bakım suyu al onunla çalkala canım

Bende aynen müdahale etmeseler bile bi tavsiyede bulunurlar diye gitmek istiyorum. Daha 1 ay öncesine kadar diş fırçalarken ağzım kan içinde kalıyodu. Şimdi o kadar olmasada hassas hala. Ne yapsam bilemedim.
arada gargara yap cnm diş eti kanamasınada tuzlu su olabilir gargara yap yine geçmiş olsunnn kuzum

Allahımmmmm çıldıracagımmmmmmmmm çok canım sıkılıyor hicran hnm ssvd 5000 tl dedi Allah aşkına tek asgari ücretle 5000 tl nasıl doğum ücretiii verilir lütfen bi akıl verin dr değişikliğine doğru gidiyorum gecen hafta gittiğimde yazdım sizlerede herşey böyle devam ederse normal doğurabilirsin dedi ama bu fiyatla töbe olmaz marsada ssvd yapıyorlarmış artık devlette bile direk sezeryana almak suç iken bana acillllllll dr lazım salıya kadar tüm dr randevular dolu n yapacagım bilmiyorummmmmmm yardımmmmm öneri bekliyorum gidipte göz göze göre bıçak altına yatmak istemiyorummm tabikii Allahın dediği olur hayırlısını diliyorumm çok kötüyüm

Allahımmmmm çıldıracagımmmmmmmmm çok canım sıkılıyor hicran hnm ssvd 5000 tl dedi Allah aşkına tek asgari ücretle 5000 tl nasıl doğum ücretiii verilir lütfen bi akıl verin dr değişikliğine doğru gidiyorum gecen hafta gittiğimde yazdım sizlerede herşey böyle devam ederse normal doğurabilirsin dedi ama bu fiyatla töbe olmaz marsada ssvd yapıyorlarmış artık devlette bile direk sezeryana almak suç iken bana acillllllll dr lazım salıya kadar tüm dr randevular dolu n yapacagım bilmiyorummmmmmm yardımmmmm öneri bekliyorum gidipte göz göze göre bıçak altına yatmak istemiyorummm tabikii Allahın dediği olur hayırlısını diliyorumm çok kötüyüm
5 bin nedir canım ya gerçekten de çok pahalı. Dediğin gibi marsaya ya da devlete de bi bakarsın canım ama içine sinecek mi bu saatten sonra doktor değiştirmek. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Kizlaar selam. Cok sukur bugun keseyi gorduk. Agustos sonuda bebisi gorme ihtimalimiz yuksek ama kesin gorelim dersen bayramdan sonra gel dedi ayin 5inde gidicem bende. Size bisey sorucam son adet tarihime gore 5+4 olmam gerek. Ama bugun karindan yapilan ultrasonda 4+1 cikti. Kese de 11.3 mm doktor hersey yolunda merak etme bazen boyle haftasi geriden gider. Bazende bi bakarsib 2 hafta ileri atar dedi. Ama yine de biraz endiselendim. Sizce ?

Kizlaar selam. Cok sukur bugun keseyi gorduk. Agustos sonuda bebisi gorme ihtimalimiz yuksek ama kesin gorelim dersen bayramdan sonra gel dedi ayin 5inde gidicem bende. Size bisey sorucam son adet tarihime gore 5+4 olmam gerek. Ama bugun karindan yapilan ultrasonda 4+1 cikti. Kese de 11.3 mm doktor hersey yolunda merak etme bazen boyle haftasi geriden gider. Bazende bi bakarsib 2 hafta ileri atar dedi. Ama yine de biraz endiselendim. Sizce ?
gözünaydın cnm Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşlh benim bir gün oynuyordu sonra haftasına göre ilerki zamanlarda ayrıntılı ultrsonda bir hafta önde gidiyor bile demişti..

5 bin nedir canım ya gerçekten de çok pahalı. Dediğin gibi marsaya ya da devlete de bi bakarsın canım ama içine sinecek mi bu saatten sonra doktor değiştirmek. Hakkında hayırlısı olsun canım.
kız 5 000 tl bir yıllık ev kirası çoookkk aşıyo bizi anlayacagınız mejburr dr içimize sinecek artık marsayıda nie istyrm çünkü orası bile ssvd destekliyoor artık özel metro hastanesinde ssvd yaptıran dr yokmuş agzı olan konuşuypr millet yapamazsın diyor Allaha bıraktım hakkımda neyse hayırlısı o olsunn bunu gebeliğimin başından bu yana dilimden düşürmedim bebişim içinde bnm içinde hayırlısı cnmm bnm

Hayırlı olsun canm. Bende ilk öğrendiğimde 1 hafta geriden gwliyodu sonradan sonraya 2 hafta ileriden gittiği bile oldu şuan son adet tarihimle uyumlu bir iki hafta geri ikeri olması bi sıkıntı oluşturmuyomuş

Cok tesekkur ederim kizlaarr. Peki bisey daha sorucam herhalde her hamilenin yasadigi bisey. Bu endiseler nasil biticek. Aman bisey olurmu. Aman iyimi vs nasil yok edicem bu dusunceleriiii

Cok tesekkur ederim kizlaarr. Peki bisey daha sorucam herhalde her hamilenin yasadigi bisey. Bu endiseler nasil biticek. Aman bisey olurmu. Aman iyimi vs nasil yok edicem bu dusunceleriiii
Zamanla varlığını her dakika hissettiricek sana merak etme. Tekmeleriyle ben burdayım dicek. Biraz zaman var ona daha ama o zamana kadar da Allaha emanet ediceksin dikkat ediceksin kendine. İnşallah doğduğu çığlık çığlığa ağladığı zamanlarıda görürsün(bütün hamişler inşallah)

Yok artıkkk fiyata baakk yuh.. marsaya gitmedim doktor tanımam hiç. Herhangi başka doktora git belki ssvd yapar bilemem.. benim doktor önermiyor ssvd riskleri çok diye.

Yok artıkkk fiyata baakk yuh.. marsaya gitmedim doktor tanımam hiç. Herhangi başka doktora git belki ssvd yapar bilemem.. benim doktor önermiyor ssvd riskleri çok diye.
aynen bugun marsaya gittim burda bu riski alacak dr yok dedii ve olsa bile ilk anda itibaren izlemesi lazım dedii mejbur sezeryan kızlar 5000 tl vereck durumum yok:KK43:

aynen bugun marsaya gittim burda bu riski alacak dr yok dedii ve olsa bile ilk anda itibaren izlemesi lazım dedii mejbur sezeryan kızlar 5000 tl vereck durumum yok:KK43:

benim doktorum en başından beri takip etmesine rağmen çok riskli bir durum dedi ssvd için. 5 saniye geciksek bebeği bile kaybetmekten söz etti. bunun riskine girme sakın dedi bana o zaman. ben sormuştum aradan 7 yıl geçtiği için.hatta dikişlerim bile patlayabilirmiş eski sezaryen diyip durdu hep bütün hastanede hemşirelere anestezi uzmanına falan yani.. ayrıca baksana nikahını istiyor resmen 5000 tl. onunla çocuğuna alışveriş yaparsın hiç gerek yok.. ilk zaman zorlanırsın ama toparlarsın.. ben şimdi bebekle gezmelere çıkıyorum ne zamandır :) pazar günü çıktı 40ımız mesela :)

Balcalıda var mıdır canım yapan? Ama varsa da proflar yapıyordur onlar da yüklü miktar ister sanırım. Başından beri ssvd istiyordun, çok üzüldüm senin adına, kim bilir nasıl hayal kırıklığı yaşamışsındır. Neyse bebiş sağlıkla doğsun da gerisi mühim değil. Hakkında hayırlısı canım.

Balcalıda var mıdır canım yapan? Ama varsa da proflar yapıyordur onlar da yüklü miktar ister sanırım. Başından beri ssvd istiyordun, çok üzüldüm senin adına, kim bilir nasıl hayal kırıklığı yaşamışsındır. Neyse bebiş sağlıkla doğsun da gerisi mühim değil. Hakkında hayırlısı canım.
ahhh ahhh oturdumm agladım anam resmen herkes teselli ediyo beni sanki hastalıklı gibi çok bozuldum yaa inanın bana çok hewesleniyordum hicran hnm benden ben hicran hnmdan daha gözü kara çıktık ama Allahın dediği olur ben benim ilk dr ma hakkımı helal etmiyorum suyum patladı diye hareketsiz yatırdı sırf sezeryan yapmk için cahilliğimize denk geldii n hikayeler okudum burda baska sitelerdee suyu patlayı koridorda yürüyüp acılması olann hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum gül aşık a adanada varsa metro hastanesine giden sakın ha sakın diyorum insanın boyu kısa diye sezeryan yapmışlıkları varr yanii yok suyun az yok çatın dar vs dr larının hepsi sezeryan yanlısıı bebeğim ii olsun da Allahın izniyle ben 10 günde yatsam olur ilkinde bile aman diyip yatmadım hiçte sakınmadımm hayırlısı hakkımızdaa

T tulperde cnm bende çarsıdan almıştım 2015 çakmak caddesinden lcwak.açılmış ya oraya onun karsısından aldım ikinci kattan napolinin yanından çokta pahalı değildi bnm var dıe almıyorum hazırlıklar tmm gibi bende artık sayılı günlerrim kaldı küvetim kaldı bi bide tulum almadım pek oda gzl birseye rastlamadım rastladıklarıda pahalıydı bakalım bebişimin battaniyeside bitti kızlar bu arada atmıştım resmini bide astar yaptırdımm oh rahatlıkla 3 yıl falan örtebilir büyük oldu bayagııı

X