- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
günaydın canlarrrsweetwitch01 ssvd doğum yapan bi bayanın linkini atmıştın hatırladın mı yine hicran hnmın yaptırdığı onu bulamadım tekrar atarmısın rica etsem cnmm
Aynen levent beyi de çok öneriyorlar bi de hicran hanımın tam karşısında bi doktor var adını hatırlayamadım onun da hastası çok. Sanırım ortadoğunun bütün doktorları iyi. Bidahaki kontrolüm 29.haftada o zamana kadar karar veririm.
O farklı olsa onu da söylerlerdi bence normal doğumla aynıdır. Bu fiyata oda süslemesi fotoğraf falan dahil mi canım? Bi de genelde hastanelerde sezaryen daha pahalıdır burda neden normal doğum daha pahalı acaba.kızlar sizce ssvd fiyat farklımıdır ortadoğu hastanesinde fiyatlar sezeryan 1450 normal 1500 ama aklıma takılan ssvd n kadardır??
kızlar sizce ssvd fiyat farklımıdır ortadoğu hastanesinde fiyatlar sezeryan 1450 normal 1500 ama aklıma takılan ssvd n kadardır??
yaaa nie o kadar acaba bu kadar fazla olursa orda yapamam gibi görünüyorBen birinden 2000 diye duydum ama doktorla konuşun çok uzak değil tarihin
eşim bana randevu alırken sormuş cnm bende anlamadımO farklı olsa onu da söylerlerdi bence normal doğumla aynıdır. Bu fiyata oda süslemesi fotoğraf falan dahil mi canım? Bi de genelde hastanelerde sezaryen daha pahalıdır burda neden normal doğum daha pahalı acaba.
yaaa nie o kadar acaba bu kadar fazla olursa orda yapamam gibi görünüyor
Cevabiniz icin cok tesekkur ederiiimm. O zaman soyle soyliyim. Cumartesi kese gozukmesi lazim peki bebis ve kalp atisi gorulurmu ? :)E esmeringunlugu hoş geldin :)) sağlıkla kucağına al inşallah bebişini.. kese 5000 üstünde olduğunda karından usg ile görünür. Kalp atışı için acele etme :) bazı doktorlar hemen dinletmeyebiliyor. Benim doktorum 10 haftalık olana kadar atışı gösterdi sonra dinletti. Sata göre hesaplanıyor bir şekilde bu tarih usg de çıkar zaten ne kadar olduğu:)
Kızlar ya sabah sabah çok moralim bozuldu bu hamilelik dolayısıyla dişlerim ve diş etlerim fazlasıyla hassaslaşmıştı zaten. Az önce meyve yerken yine kanadı ve hatta bu sefer diş etim koptu minik bir parça çok sinirlerim bozuldu dişlerim konusunda hassasım acilen dişçiye gitmem lazım ama gidilebiliyo mu bilmiyorum bebek açısından bi sakıncası olur mu. Kopan yer kanıyo ve kanı durunca orası belli oluyo gibi sanki bişey kalmış arasında gibi görünüyo ve ben bu durumdan çok rahatsızımmmmmmm
Tesekkur ederiiiim :)) hayirlisi o zaman cumartesiyi iple cekiyorummE esmeringunlugu kese görünür ancak kalp atışı için erken:) ben 6 haftalık gittiğimde keseyi görmüştüm bebeği 1 hafta sonra gördük. Görünebilir de ama görünmezse de korkma. Belirtiye gelince. İlk bebeğimde aman aman belirtim yoktu. Öğrendikten sonra 2 kere sabah bulantım oldu onun dışında hiçbir şey yoktu. İkincide bulantıdan öldüm :)) çıkarma fobim var çıkaramıyordum da öyle berbattı :) bazısı yaşıyor bazısı yaşamıyor her bebek hamilelik bir olmuyor :) göğüs ağrısı bende geçmedi mesela:) hamile gibi hissettiğin aylar psikolojik belirti yaşamışsın bende de olmuştu. İkinci gebeliğimde yine bilmeden önce bulantı vs. olmadı ama sonra abarttı bendeneyse benim geçti gitti senin de belli olmaz şimdi olmayan belirti sonra çıkabilir:)
öncelikle aramıza hoşgeldin sefalar getirdin Allah bebişini sana bağışlasın sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim benim ilk ögrendiğimde 96.küsürdü tam hatırlayamadım şimdi dr bana 4 gün sonra tekrarlayın kan testinizi demişti kalp atışına ve keseye gelirsek ben 7 haftalıkken dr gitmiştim bilerek tabiki çünkü 2.gebeliğim cnm az tecrübe sahibi oldugumu düşünüyorum gittipimde hem kesemi hemde kalp atışını duydumm anlayacagınn..Kizlar selaam ben de aranizdayim, bu aslinda arkadasimin uyeligiydi ama artik o girmeyecek bana verdi uyeligi.
Bende kisaca kendimden bahsedecek olursam 10 aylik evliyim. Kasimda hamile kalmistim. Beta hcg 249 a kadar yukselmisti ama adetimin 10.gecikme gunu kanamam baslamis kimyasal gebelik olmustu. O zamandan beri denedik denedik hic olmadi. Doktora gittim hic bir sikintimda yoktu en son esim gecen hafta dediki ben gidiyimde bi sperm analizi yapilsin o zaman dedi. Ama gecen cuma ogrendimki hamileymisimson adet tarigim 6 Temmuz ona gore 5+6yim ama bi sure kist icin dogum kontrol hapi kullanmistim oda adetlerimi duzensizlestirmisti. Yani mutlaka daha gec yumurtlamisimdir 5+6 degildirde 5+2 falandir. Neyse yurt disina gidecektik. Adetim gecikmisti. Hic umudum yoktu ama dedim gitmeden once ogrenyim en azindan testi yaptim baktimbaba gibi kopkoyu cift cizgi sok oldum tabi. Ordan hemen kan testine. Adetimin 5.gecikme gununde 663,9 cikti beta hcg. Cok sevindik tabiki en beklemedigimiz andi hem de aile buyuklerimizden biri hastaydi allah sanki ilac gibi verdi yavrumuzu. Doktora gitmedik. Gitsekte gozukmezdi zaten kese falan. Arti 1 haftaligina yurt disina gelmek zorundaydik. Cumartesi gidicez doktora insallah karindan ultrasonla kese gozukur. Cunku hamileligin ilk zamanlarinda vajinal ultrason yapmiyor doktorum. Kizlar size sorum var. 11 agustosta 663,9 cikan beta hcg cumartesi gunu yani 19 agustosta kac olur. Iki gunde bir iki kati artarsa benim hesaplamalarima gore 10.622 olmasi gerek. Bu rakamdayken karindan ultrasonla gozukurmu saniriim karindan usg ile kese gozukmesi icin 5000 ustu olmasi gerekiyomus. Yada bebek gorulur kalp atisi duyulurmu ?? Ayyy cok konustum siz beni anladiniz. Heyecanima verin bide artik kimyasalgebelik falan olmaz dimi kizlar
Dayanabilsem sizin gibi yapar 7.hafta giderimm. Ama ilk gebelikya dayanamiyo insan :))öncelikle aramıza hoşgeldin sefalar getirdin Allah bebişini sana bağışlasın sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim benim ilk ögrendiğimde 96.küsürdü tam hatırlayamadım şimdi dr bana 4 gün sonra tekrarlayın kan testinizi demişti kalp atışına ve keseye gelirsek ben 7 haftalıkken dr gitmiştim bilerek tabiki çünkü 2.gebeliğim cnm az tecrübe sahibi oldugumu düşünüyorum gittipimde hem kesemi hemde kalp atışını duydumm anlayacagınn..
Bende aynen müdahale etmeseler bile bi tavsiyede bulunurlar diye gitmek istiyorum. Daha 1 ay öncesine kadar diş fırçalarken ağzım kan içinde kalıyodu. Şimdi o kadar olmasada hassas hala. Ne yapsam bilemedim.Canım geçmiş olsun. Maalesef hamilelikte bu tarz problemler oluyor.. doğurdum hala geçmedi diş ağrım. Hassas diş fırçası al yumuşak olandan onunla fırçala. Dişçiye git ama müdehale edebileceklerini sanmıyorum. Yine de sana bilgi verir neler yapman gerektiği konusunda. Ben gittim röntgen çekilmesi gerektiğinden el boş döndüm. Ama senin diş etinde belki macun değişikliği falan der. Kalsiyuma yüklenmeni tavsiye ederim.