hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Canım ne alemdesin adet olmadın mı hala. İnşallah hamilesindir☺

bugun benim komtrolüm vardı hicran hnm tam keyifliydi bugunn çok ilgilendi yine sağoşsunnn bi türlü bebişimiz yüzünü tam foto alamadık çünkü elimden yüzünü çekmedi bi türlü 33+5 tim bugun nst ye girecekmiyim die sordum 34.hafta öneriyorum dedi sende şeker sorunu yok aslında bi bakalım nstye de gir dedi tahlil istedi yine açıkçası tam anlamadım n için olduklarını 2.241 gr olmuş bebeişim boyunu tam kestiremedim sanırım 42/43 cm dedi haftasıyla çok ii uyumlu dedi ayrıca başıyla geliyor suyu falan ii dedi bnm ilk sezeryan oldugu için ssvd düşünüyormusun dedi tabiki hocam destekliyorum kızımdada çok istedim ama nasip olmadı dedim herşeyin gzl sorun çıkmazsa bekliyeceğim dedii

E hadi hayırlısı olsun canım :) maşallah kuzuya :))

Dün biz de kontroldeydik sabah bir buçuk saat geç geldi çok bekledik. ilk girdiğimizde çok ilgilendi dediğin gibi baya keyifliydi. Bebek yüzünü göstermedi bi de serviks uzunluğunu ölçmek için idrara sıkışık ol gel bi da bakalım dedi ya da vajinal bakalım dedi ben istemedim. Sonra geri gittiğimizde bir türlü almadı bizi çok bekletti eşimle de girince tartıştık biraz ters ters cevaplar falan çok üzüldüm sanırım değiştireceğim doktoru. Ben size bekleyin demedim vajinal de bakabilirim dedim kendiniz istediniz beklemeyi falan dedi soğudum ya. Hem sabah bir buçuk saat bekletti hem de ikinci girmeden önce bir saat. Bi de siz istediniz beklemeyi diyor.

aa hiç ii olmamış sizin için cnm ya aslında ters bi bayan değildirde eşindemi vardıı hangi erkek beklemeyi severkiii bide ben hiç 1 de falan gitmiyorum r den sonrası çok ii oluyo kimse olmuyoor genelde hakkında hayırlısı

Aynen canım ben de öğleden sonra giderdim ama şeker yüklemesi yapılacağı için sabah aç karna gel demişti ondan sabah gittim böyle olacağını bilseydim gitmezdim sanırım. zaten şeker yüklemesinden sonra başım falan döndü baya halsiz düştüm aç aç beklerken bi de üstüne böyle olunca baya moralim bozuldu. Neyse önemli olan bebeğin sağlıklı olduğunu duymaktı. Eşim de benim o halde beklememe kızdı aslında bekletilmek değil de bir de üstüne ters cevaplar almak üzücü. Kararsızım yani şimdiye kadar memnunduk alışmıştım da şimdiden sonra yeni bir doktor bulmak da zor olacak ya da her şeye rağmen devam edeceğiz aynı doktorla bilmiyorum. Senin de güzel geçmesine sevindim hayırlısı olsun.

sağol cnm ama bence değiştirme derim nie dersen şimdiye kadar herşeyini ögrendi tabi fikir senin yine aysel mi die bi dr daha var filiz hnma da ii diyorlar hayırlısı olsun hakkında

günaydın canlarrr sweetwitch01 ssvd doğum yapan bi bayanın linkini atmıştın hatırladın mı yine hicran hnmın yaptırdığı onu bulamadım tekrar atarmısın rica etsem cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…