Kizlar selaam ben de aranizdayim, bu aslinda arkadasimin uyeligiydi ama artik o girmeyecek bana verdi uyeligi.
Bende kisaca kendimden bahsedecek olursam 10 aylik evliyim. Kasimda hamile kalmistim. Beta hcg 249 a kadar yukselmisti ama adetimin 10.gecikme gunu kanamam baslamis kimyasal gebelik olmustu. O zamandan beri denedik denedik hic olmadi. Doktora gittim hic bir sikintimda yoktu en son esim gecen hafta dediki ben gidiyimde bi sperm analizi yapilsin o zaman dedi. Ama gecen cuma ogrendimki hamileymisim
son adet tarigim 6 Temmuz ona gore 5+6yim ama bi sure kist icin dogum kontrol hapi kullanmistim oda adetlerimi duzensizlestirmisti. Yani mutlaka daha gec yumurtlamisimdir 5+6 degildirde 5+2 falandir. Neyse yurt disina gidecektik. Adetim gecikmisti. Hic umudum yoktu ama dedim gitmeden once ogrenyim en azindan testi yaptim baktimbaba gibi kopkoyu cift cizgi
sok oldum tabi. Ordan hemen kan testine. Adetimin 5.gecikme gununde 663,9 cikti beta hcg. Cok sevindik tabiki en beklemedigimiz andi hem de aile buyuklerimizden biri hastaydi allah sanki ilac gibi verdi yavrumuzu. Doktora gitmedik. Gitsekte gozukmezdi zaten kese falan. Arti 1 haftaligina yurt disina gelmek zorundaydik. Cumartesi gidicez doktora insallah karindan ultrasonla kese gozukur. Cunku hamileligin ilk zamanlarinda vajinal ultrason yapmiyor doktorum. Kizlar size sorum var. 11 agustosta 663,9 cikan beta hcg cumartesi gunu yani 19 agustosta kac olur. Iki gunde bir iki kati artarsa benim hesaplamalarima gore 10.622 olmasi gerek. Bu rakamdayken karindan ultrasonla gozukurmu saniriim karindan usg ile kese gozukmesi icin 5000 ustu olmasi gerekiyomus. Yada bebek gorulur kalp atisi duyulurmu ?? Ayyy cok konustum siz beni anladiniz. Heyecanima verin
bide artik kimyasalgebelik falan olmaz dimi kizlar