- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Günaydınn tekrar gözünaydın :)Sağlıkla kucağına al inşallah canım tabi ki denemekten ne zarar gelir ki nasip olunca oluyor ben şükür bugün kesede bebeği de gördüm herkes bi anormallik olur mu diye de korkuyo ama o bozuk spermler yumurtayı delemiyo zaten çocukta anormallik olacaksa oluyo Rabbimden gelen herşey kabulüm şahsen :)
aminn inşallaahİnşallah kuzumm inşallah yer gök dua üzerine kurulu valla hamile duası kabul olur derler toplanıp dua edelim birinden biri tutsa da ne güzel olur inşallah bu yıl bitmeden hepinizin haberini alırız inşallah
herkes ilk duyduğun da sıkıntı çıkarır diyor ama açıklayınca bir ferahlama oluyor insanlardaYok canım ne anormalliği. Onu diyenler düşünenler saçmalıyor resmen. Ne genetik olarak ne de tıbben; spermin o şekilde bozulmasının imkanı yok. Hadi bozulsa bile yumurtaya tutunamaz zaten.
Kalıtsal olarak bir rahatsızlık varsa zaten bunu engelleyemezsin. Çoğu zaman riskler genetik testlerde bile çıkmıyor. Hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız İnşaallah.. :)
Günaydın canımcım Allah razı olsun inşallah bende sana gözün aydın derim hepinize derim amin çoookk amin :)Günaydınn tekrar gözünaydın :)
İNŞALLAH KUZUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİB ETSİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAHGünaydın canımcım Allah razı olsun inşallah bende sana gözün aydın derim hepinize derim amin çoookk amin :)
İnşallah canım inşallahİNŞALLAH KUZUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİB ETSİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
Canım bu yaprağı nerd n bulcam ben aktarda kuru olarak mı alıcamCanım benim bitmeyen kanlı idrar yolu enfeksiyonum vardı Allahım sürünüyodum desem yalan olmaz avokado yaprağı al kaynat iç bötek taşı kumu idrar yolu enfeksiyonu ne varsa temizliyo ama bi kere yap yeter
Dene hayatım dene yine yüksek ihtimalli günlerden sayılır bu günde inşallah tek seferde tuttursunEşime o kadar baskı üzerine aldırdımYanı dündü ovu ama ben bugün yine de denicem
Ayy inşallah seninde vesile olduğun insanlarında inşallah tek seferde şansı olurda tutar Rabbimin izni ileDene hayatım dene yine yüksek ihtimalli günlerden sayılır bu günde inşallah tek seferde tuttursun
canım benim amin inşallahAyy inşallah seninde vesile olduğun insanlarında inşallah tek seferde şansı olurda tutar Rabbimin izni ileAllah razı olsun senden
Kızlar bende onumuzdeki ay denemek istiyorum, bu ay yumurtlama günüm geçti rabbim inşallah isteyen bütün herkes e nasip eder inşallah
Hoş buldumCanım aramıza hoş geldin :)
Evet canım aktarda var İbrahim Saraçoğlunun videosu var anlatıyor nasıl olacağını inşallah şifa olurCanım bu yaprağı nerd n bulcam ben aktarda kuru olarak mı alıcam
İnşallah olur kuzum yazarsın buraya rn kötü bi sonraki ay direk ovülasyon zamanından 2 gün önce başla biri olmazsa biri olur inşallah :)Eşime o kadar baskı üzerine aldırdımYanı dündü ovu ama ben bugün yine de denicem
Amin canım benim insallahhhEvet canım aktarda var İbrahim Saraçoğlunun videosu var anlatıyor nasıl olacağını inşallah şifa olur
Hayirlisi olur insallah ya.dogum yaptinizmi yoksa gebelik devammi.sakatlik durumlari olur falan diyo doktorlarda bi sorun yok dmi ya. Yapisi bozulyo diyolar falan.Kızlar hepinize selamın aleyküm öncelikle ben geçen ay Allahın izniyle bu yöntemle hamile kaldım konu açmıştım hamile kaldığım ay nasıl yapıldığını anlatmıştım şimdi ben laboratuvar teknikeriyim ürolojide spermiyogram testleri için gelen spermler 1 saat içerisinde çalışılıyo bide sağlıksız bozuk spermler yumurtayı delemiyo bu konuda içim rahattı bide ne gelirse Rabbimden dedim ve tuttu bi ihtimal bişeyler vesile oluyor bence bü deneyin :)
Malesef bu ay kaldı artk mecburen diğer ay denicemİnşallah olur kuzum yazarsın buraya rn kötü bi sonraki ay direk ovülasyon zamanından 2 gün önce başla biri olmazsa biri olur inşallah :)
Sağlık olsun kuzum 1 sonra ki ay denersinMalesef bu ay kaldı artk mecburen diğer ay denicem