Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirlisi olur insallah ya.dogum yaptinizmi yoksa gebelik devammi.sakatlik durumlari olur falan diyo doktorlarda bi sorun yok dmi ya. Yapisi bozulyo diyolar falan.
Hayır canım daha doğum yapmadım Allahın izniyle gebelik sağlıkla devam ediyo bunu diğer mesajlarda da yazmıştım içiniz rahat olsun diye size de yazayım ben sağlık personeliyim genetiği bozuk ya da anormal spermler yumurtayı delemiyo zaten spermi koruyan bi jel var rahim sıcaklığında o jel kayboluyo spermler yumurtaya doğru gidiyor bi sakatlık olması pek mümkün değil ama Allah öyle özel bi çocuk nasip ederse de şahsen başım gözüm üstüne onun dışında ben bebeğimi de gördüm doktor gayet sağlıklı ilerliyor dedi Rabbim isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

herkese merhaba, dün bu konu hakkında BilgeUfuk arkadaşımız başka bi topikte bahsetti
öncelikle ben bu yönetimin mantığını affınıza sığınarak anlayamadım, şimdi şırınganın içine aktarılan spermleri vajinaya enjekte edildiğini yazmışsınız ya zaten eşimizin çok özür dileyerek cinsel organı zaten direkt bizim vajinamıza doğal ortamına boşalabilirken neden şırıngadan alıp tekrar oraya koyuyoruz anlayamadım mantığını tam olarak?
bi de bahsedilen şırıngaların boyu erkek penisinden daha kısa ve dar değil mi, nasıl daha güvenli oluyor?
kusura bakmayın nolur beni aydınlatırsanız sevirim

Merhaba canım ben bu konuyla ilgili bir topik açmıştım evde şırıngayla gebelik bir nevi aşılama diye orada neden bu yöntemi uygulamak zorunda olduğumu yazmıştım mesela biz 3 yıldır evliyiz eşimin doktorası bitene kadar çocuk istemediğimiz için kendimizce bi korunma yöntemi bulmuştuk prezervatif ya da ilaç kullanmak istemediğimiz için önce ben normal ilişkiyle boşaltıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu afedersiniz olduğu gibi yazıyorum açıklayıcı olsun diye e böyle olunca eşim bi türlü içime boşalmadı yani psikolojik olarak alışık olmadığı için iki ay uğraştık olmadı bizde süreç uzamasın diye eşimin ilişki sırasında boşalmaya alışmasını beklemektense böyle bi yöntem denedik Allah da nasip etti oldu çok şükür bide böyle daha hızlı gidiyor sperm hareketliliği düşük olan arkadaşlar var onlar için de iyi bi yöntem

eşime söylesem tepkisini düşünemiyorum asla kabul etmez bunu
bir de ben şöyle bi bilgi okumuştum boşalma esnasında penisin bütün kasları kasılıp gevşediğinden şırıngadan çok daha hızlı ve seri olarak erkek penisi bütün spermleri içeri boşaltıyor
kusura bakmayın sadece işe yararlılığını öğrenmek istedim yine de
akşam eşime önereceğim yorumunu merak ediyorum
bu arada tebrik ederim hamileliğini
darısı bizlerin başına

Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah eşine açıkla bu vesileyle hamile kalanlardan da bahset bunda kötü bişey yok ki hani kaybedeceği bişey de yok :)

Benim eşim ilişkide boşalamadığı için bunu deniyoruz, allah hayırlısını versin hakkımızda..
İnşallah olur kuzum ben kanepeyi açtım öyle yattım ayaklarımı da duvara koydum ki iyice belim yukarıda olsun belimin altına da yastık koydum spermleri boşaltıktan sonra yarım saat ayaklarımı indirmedim sonra kalkmadan ayaklarımı indirip yattım yapmadıydan sen de böyle yapabilirsin

Amin canım inş...
Yatağın başına duvara dikip yarım saat duruyorum bakalım eşimin hareketliliği de düşük çıktı biraz bilmiyorum ki bu şekilde olur mu hem boşalamaması hem de sayı iyi ama hareketli sperm sayısının düşüklüğü bu yöntem de işe yarayacak mı deniyorum aşılama 1 defa yaptım tutmadı ama eşim çok stresliydi o gün çok az gelmiş afedersiniz , allah hayırlı olacaksa nasip etsin tek duam bu.

Bu ay iğne vuruldu adetim ayın 1inde ama sancılarım başladı adet olacağım büyük ihtimalle. 1 senedir tedavi görüyorum pco var ve yumurtalar kendi kendine büyüyüp çatlamıyo hep ilaç komen ve ya femarayla yumurtalarım büyüyo en fazla 19cm oluyo catlatma iğnesi vuruluyo bazen çatlamıyo bile doktorum adet olunca ultrasonda baktığında çatlamamış yumurtan kalmış diyo bu ayda olmazsa doktor gelecek ay aşılama yapicaz dedi ama ben 1 ay daha ilaç ve catlatma iğnesi kullanmak istediğimi soylucem ve bu yöntemi denicem yani aşılamayla aynı işlem bence bana mantıklı geldi umarım hepimiz bir an önce annelik duygusunu tadariz

Düşük hareketli spremde de çok işe yarıyor diye duydum kuzum bide en az 3 kere spermiyogram testi yaptırın çünkü birinden birini olumsuz bişey kötü etkileyebilir biz hastalara öyle diyoruz çünkü eşinin sunucu o gün stresten düşük çıkmış olabilir

Canım sperm volüm hızı ne oluyor hamile kalmayı etkiler mi eşim bir kez test yaptırdı ve doktor volüm hızı düşük ama bu stresten bugünlük de olabilir demiş istersen başka bi gün başka bi yerde daha yaptır demiş o da yaptırmadı şimdi söylüyorum yaptır diye sen sorunu bende arıyosun deyip tafra yapıyo

Bu bahsettiğiniz yöntem çok anlamsız. Penis ne işe yarıyor o halde. Hamile kalan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun. Tamamen şans
Bazen nutkum tutuluyor. Bu şekilde ne yapıyorsunuz aşılama mı? :)
Meni içinde bulunan spermler rahim ağzına bulaştığı anda rahim ağzında sorun yoksa zaten içeri hareketlileri geçiyor. Yok fışkırtma şırınga ile falan. Penis zaten belirli bir ivme ile meniyi püskürtüyor.
Hayret ediyorum, ufkum bilmem nerelere açılıyor sayenizde.

Arada bakıyorum herkese olumsuz zıt cevaplar yazıyorsunuz.sorgulamak kimseye düşmez insanlar çaresizlik ten herşeyi dener. Size saçma g lmis olabilir saygı duyarım ama kimsenin burda moralini bozmaya hakkın yok ben hiç denemedim ama saygım var yapanlara.assagilayici dalga icerikli bir tavirda yazın.

Sperm volümü sperm hacmi demek kuzum biz 3 kez falan yaptırın diyoruz çünkü bi gün stresle yanlış çıkarsa diğer örnekte doğru çıkar bunda boşuna stresin önüne geçer düşünsene sadece bi kere spermiyogram testi yaptırıp o sonuçla kendini üzüyosun belki farklı bi tedaviye yöneliyosun belki eşinle aran bozuluyo bunları yaşamamak için en azından bi daha yaptırsın eşin bunda küsecek kırılacak kabahatli bulunacak bi durum yok çünkü

Canım inşallah okuman falan vardır yukarıda herkes neden bu yönteme başvurduğunu yazdı çünkü sence oradan böyle aksiyonlara çok meraklı mı duruyoruz herkes evlat sahibi olmak için bi umut çabalıyor kendince deniyor hayır benim anlamadığım denemeyeceksen ve deneyenlere de saygı duymayacaksan bu postta ne işin var yani buradaki insanları anlamadan yargılama hakkını sana biri verdi de bizim mi haberimiz yok

Senin ağzına sağlık bacım okuyunca o kadar sinirlendim ki anlatamam bu insanlara bu hadsizliği kim veriyor Allah aşkına

Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur arkadaşlar.
Size saygısızlık etmedim, hadi bir nevi kalça yükseltme anlarım da şırınga nedir arkadaşlar Allah aşkına. Bilimsel hiç bir dayanağı yok. Böyle şeylerle kafa bulandırıcı başlıklar açıyorsunuz insanlar etkileniyor. Doğru diyen çıkıncada bu başlıkta ne işin var oluyor?
Gömün tabi haklısınız. Bakalım daha neler göreceğiz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…