Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım tabi ki denemekten ne zarar gelir ki nasip olunca oluyor ben şükür bugün kesede bebeği de gördüm herkes bi anormallik olur mu diye de korkuyo ama o bozuk spermler yumurtayı delemiyo zaten çocukta anormallik olacaksa oluyo Rabbimden gelen herşey kabulüm şahsen :)
Günaydınn tekrar gözünaydın :) :emir_bebek::KK9:

Yok canım ne anormalliği. Onu diyenler düşünenler saçmalıyor resmen. Ne genetik olarak ne de tıbben; spermin o şekilde bozulmasının imkanı yok. Hadi bozulsa bile yumurtaya tutunamaz zaten.
Kalıtsal olarak bir rahatsızlık varsa zaten bunu engelleyemezsin. Çoğu zaman riskler genetik testlerde bile çıkmıyor. Hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız İnşaallah.. :)
herkes ilk duyduğun da sıkıntı çıkarır diyor ama açıklayınca bir ferahlama oluyor insanlarda

Kızlar hepinize selamın aleyküm öncelikle ben geçen ay Allahın izniyle bu yöntemle hamile kaldım konu açmıştım hamile kaldığım ay nasıl yapıldığını anlatmıştım şimdi ben laboratuvar teknikeriyim ürolojide spermiyogram testleri için gelen spermler 1 saat içerisinde çalışılıyo bide sağlıksız bozuk spermler yumurtayı delemiyo bu konuda içim rahattı bide ne gelirse Rabbimden dedim ve tuttu bi ihtimal bişeyler vesile oluyor bence bü deneyin :)
Hayirlisi olur insallah ya.dogum yaptinizmi yoksa gebelik devammi.sakatlik durumlari olur falan diyo doktorlarda bi sorun yok dmi ya. Yapisi bozulyo diyolar falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X