Gebeliğe Hazırlık HAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramıza hoş geldinnnn inşallah bu ay gelir bebişin

Ah kuzum aynen oyle bende tek tek deneyip olumlu olanların yorumlarını okudum ona o da madem oyle deneyelim dedi deniypru işte

Kızlar bu arada folik asit kullanmaya başlayın. Ben hamile kalmamda folik asitin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Birçok kişinin deneyimlerine bakarsak; hamile kalmayı kolaylaştırıyor gerçektende.
Hemen yarın alıyorum tamamen unutmuştum senin marka neydi acaba

Hemen yarın alıyorum tamamen unutmuştum senin marka neydi acaba
Ben sağlık ocağına yazdırdım folbiol kullanıyordum canım. Hamilelik öncesi 2 ay folbiol kullandım. Folbiol kullanabilirsin ya da muadili birşey. Hepsinin içinde aynı şeyler var zaten. :)
Bence hamile kalmada çok etkisi var.
Hamile kalınca doktorum değiştirdi tabi daha kapsamlı birşeye geçti.

Tamamdır canım zahmet veriyorum sanada her mesajda hakkını o helal et

Merhaba kızlar benimde 3 senedir olmuyo her gördüğüm yere yazar oldum artik. 22 yaşındayım bende ama bazen tükeniyorum gerçekten yetiş Allahım yetiş hayirli saglikli bir evlat nasip et bizlerede suan cok mutsuzum gene kafami taktim adet olmam lazimdi bu ayin 19unda test yaptım iki kere ama negatif her zaman ki gibi.. polikistik over varmış bende siringayida deneyecektim esimin aldigi siringa birwzcik büyük tırstım ondanda

Tamamdır canım zahmet veriyorum sanada her mesajda hakkını o helal et
Yok ne zahmeti. Allah'ım inşaallah isteyen herkese nasip eder. Ben 4 yıl bekledim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum canım.

Küçük olanlarından alıp dene canım. Hayırlısıyla olur inşaallah..
Acele etme, sabret.
Pko maalesef ilerlediğinde; gebeliğe engel. Olabildiğince stresden uzak dur çünkü pko stresden besleniyor.

Anlattım söyledim o kadar dil döktüm yok adam inanmıyor. Almadı da ama ben onun hakkından gelmesini bilirim

Yaa yerim ne güzel bi de erkek. Bende de erkek bebek hastalığı var resmen yaa çok seviyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Allahım inşallah nasip eder kuzumm buralara yazarsın ben başka bi arkadaştan gördüm mesela konu açmıştı Allah ondan da razı olsun Rabbim nasip ediyor böyle şeyler de vesile oluyo bakarsın olur denemekten ne zarar gelir benim Allahın izniyle ilk seferde oldu Allah isteyen herkese sonra da bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sağlıkla kucağına al inşallah canım tabi ki denemekten ne zarar gelir ki nasip olunca oluyor ben şükür bugün kesede bebeği de gördüm herkes bi anormallik olur mu diye de korkuyo ama o bozuk spermler yumurtayı delemiyo zaten çocukta anormallik olacaksa oluyo Rabbimden gelen herşey kabulüm şahsen :)

Kızlar bu arada folik asit kullanmaya başlayın. Ben hamile kalmamda folik asitin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum.
Birçok kişinin deneyimlerine bakarsak; hamile kalmayı kolaylaştırıyor gerçektende.
Allah razı olsun kuzum hatırlattığın için ben gebelik düşündüğüm istediğim aydan 3 ay önce kullanmaya başladım 0,4 gram herhangi bi folik asit olur dedi doktor ben hamilelikten önce folbiol kullandım sonra hamile kalınca doktorum folbiol biraz ağır 0,4 herhangi bi folik asit başla dedi

Amin amin cümlemize inşallah. Çok sağolun çok samimisiniz bayıldım sizeee. Bende yaşınız benden buyuk sanırım tam bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim. Eşim almadı başka işlerimiz de vardı dışarda onları hallettik. Biraz önce geldik eve o yüzden yarın tepesine binerim. Umarım günüm geçmezde faydasını da gorurum. Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben 25 yaşındayım kuzum nasıl içinden gelirse öyle hitap edebilirsin burası bizim ailemiz gibi ya birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri isteyip aynı şeyleri yaşıyoruz inanır mısın ben namazda ezan okunurken ilk isteyen herkese sonra kendime dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Yok canım ne anormalliği. Onu diyenler düşünenler saçmalıyor resmen. Ne genetik olarak ne de tıbben; spermin o şekilde bozulmasının imkanı yok. Hadi bozulsa bile yumurtaya tutunamaz zaten.
Kalıtsal olarak bir rahatsızlık varsa zaten bunu engelleyemezsin. Çoğu zaman riskler genetik testlerde bile çıkmıyor. Hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız İnşaallah.. :)

Ya Ben senin o güzel kalbini seveyim. Rabbim duymuş sesini kalbinin güzelliğinden sende karşılığını almışsın çok şükür. Allahım en yakın zamanda isteyen ve gerçekten o saf temiz bebekleri hak eden herkese nasip etsin

İnşallah canım soruyorlar bazen bana mesajla diyorum benim mesleğim bu ben sağlık personeliyim bi anormallik olsa zaten tutunamaz düşer en azından hamile kalabildiğinizi anlarsınız diye ama nafile:)

İnşallah kuzumm inşallah yer gök dua üzerine kurulu valla hamile duası kabul olur derler toplanıp dua edelim birinden biri tutsa da ne güzel olur inşallah bu yıl bitmeden hepinizin haberini alırız inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…