- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.507
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benden kurtulamazsi yine bulurumkizlar yeni topik acicam skldm burdan topik ismini beraber kararlastiralim genele hitap etsin fikirlerinizi alip sonra kendi istedigimi yapcam
Merhaba hanımlarrr ben yumurta takibi sonucu bu ay umutluyum çünkü çok güzel gelişmiş 4 yumurtam vardı doktorun dediği günler ilişkiyede girdim bat 6şubat 5günüm kaldı ama belirti yok bende umudumu kaybetme yoluna girdim sadece kasığıma ara ara batmalar geliyor belirti olmaması normal mi birde 6snda adet görmessem 7snde yaptığım test doğru çıkarmı
Günaydın canimhepinize gunaydın kızlar :)
normalde yumurtalarım fazla gelişmiyordu canım takibe başladık geçen ay çok ufak ve kalitesizlerdi hatta adet görmediğim zamanlar oldu önce 1 ay tarlusal sonraki ay progestan en son ocak adetimde ise klomenle devam etti tedavime 16.gün çok güzel 4 yumurtam vardı :) inşallah çok istiyorum güzel haberi almak Rabbim herkese yaşatsın o duyguyucnm benm o 4 yumurtayı nasıl yaptn manşallah batmalar güzel işaret manşallah :) iyi haberlerini alırız inşallah
haydı bakalım hayırlısı olsun canım, erken testte belki şimdi bile çıkar. benım 4 gün önce erken gebelık testınde cıkmıstı. dene bızede haber ver :)normalde yumurtalarım fazla gelişmiyordu canım takibe başladık geçen ay çok ufak ve kalitesizlerdi hatta adet görmediğim zamanlar oldu önce 1 ay tarlusal sonraki ay progestan en son ocak adetimde ise klomenle devam etti tedavime 16.gün çok güzel 4 yumurtam vardı :) inşallah çok istiyorum güzel haberi almak Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu
kızlar ben bu hamile kaldığım ay adet bitiminin olduğu hafta. ebegümeci otu kaynatıp buharına oturdum. sonraki 3 günde süt maydanoz kayantıp onların buharına oturdum. ilgsii varmıdır bilmiyprum ama annem yapmamı söyledi 2 tane komşu 3 çocuguna boyle yapıp hamıle kalmıs dedi. temızlıyormuş rahımı gevsetıyomus,spermlerin geçişini kolaylasıtıyomus,pislik varsa geçiriyomus falan
evet cnmm ne varsa eskerde var zaten. cok faydali eskiden bu yontemleri yaparlarmis. hamile kalmanda buyuk etken olmustur cnm benim masallahkızlar ben bu hamile kaldığım ay adet bitiminin olduğu hafta. ebegümeci otu kaynatıp buharına oturdum. sonraki 3 günde süt maydanoz kayantıp onların buharına oturdum. ilgsii varmıdır bilmiyprum ama annem yapmamı söyledi 2 tane komşu 3 çocuguna boyle yapıp hamıle kalmıs dedi. temızlıyormuş rahımı gevsetıyomus,spermlerin geçişini kolaylasıtıyomus,pislik varsa geçiriyomus falan
cnm ne yapotın sen doktora gittinmikızlar ben bu hamile kaldığım ay adet bitiminin olduğu hafta. ebegümeci otu kaynatıp buharına oturdum. sonraki 3 günde süt maydanoz kayantıp onların buharına oturdum. ilgsii varmıdır bilmiyprum ama annem yapmamı söyledi 2 tane komşu 3 çocuguna boyle yapıp hamıle kalmıs dedi. temızlıyormuş rahımı gevsetıyomus,spermlerin geçişini kolaylasıtıyomus,pislik varsa geçiriyomus falan