- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
hele bi dogurayim bagirmayi gorur o g.boklu gelmeden tefe tuttu bizi bi gelse istekleride bitmezalışsın annişine az gözlemedi yolunu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele bi dogurayim bagirmayi gorur o g.boklu gelmeden tefe tuttu bizi bi gelse istekleride bitmezalışsın annişine az gözlemedi yolunu :)
yok hiç midem bulanmıyo ki zorlıyım mı yani kusmam mı gerekiyo yoksa dermişimkesinlikle kuzum hizmet sırası kana geçtii ooh aradada kus yanında :)
valla Minesuu napar bilmem ama öldürceniz beni kusası yokmuş kus işte öölüyom midem bulanıyooo ayy canım şunu bunu çekti de :)yok hiç midem bulanmıyo ki zorlıyım mı yani kusmam mı gerekiyo yoksa dermişim minesuu atcak beni topikten
kusarken zorlanır da bebişime bişey olursa diye korkarım ben daha anca yemek yedim yaff etme gözünü sevemvalla Minesuu napar bilmem ama öldürceniz beni kusası yokmuş kus işte öölüyom midem bulanıyooo ayy canım şunu bunu çekti de :)
kusarken zorlanır da bebişime bişey olursa diye korkarım ben daha anca yemek yedim yaff etme gözünü sevem
heee gocanın burnundan getir diosun anladım ben onu
İnsan ister istemez umutsuz ve isyankar oluyor ilk anda resmen normal yolla imkansız tüp bebekte geç kalınmamalı olmaz dedi daha neler neler
tamam örtmenim anladımaynen öle tadını çıkar çocuğada hemn öle bişi olmaz at aklından hiiçç bişiy olmıcak Allahın izniyle o sennle artık :)
tamam örtmenim anladım
yaff bi süt iç badem ceviz ye diyonuz bi kus diyonuz yaaa kusmıyım ama bee nolursun
çokk güzel yazmışsın kardeşim altına imzamı atıyorum.sağolasın varolasın..Canım birincisi asla başka bir insanın Allah ile arana girmesine asla izin verme. İnsnçlarını sarsmasın. İkincisi bir hekim olarak benden tavsiye kesinlikle bir doktorla yetinme. Özellikle anlaşabileceğin konuşmalarıyla seni rahatlatacak doktor bul. Rahatlatıyor diye de bilgisi sınırlı olanla zaman kaybetme. Araştır elbet daha iyisi vardır. Bana da bir kadın doğum uzmanı (güya) pko hastasısın bu geçmez ilaçsız hele hamile kalamazsın dedi ben alternetif tıpla pko dan kurtuldum. Hiç ilaç kullanmadan hem de. Şimdi de Allah nasip ederse çocuk için uğraşıyorum...
Anladım canım çok teşekkürler doktor araştırayım ben rabbim sanada nasip etsin insallahCanım birincisi asla başka bir insanın Allah ile arana girmesine asla izin verme. İnsnçlarını sarsmasın. İkincisi bir hekim olarak benden tavsiye kesinlikle bir doktorla yetinme. Özellikle anlaşabileceğin konuşmalarıyla seni rahatlatacak doktor bul. Rahatlatıyor diye de bilgisi sınırlı olanla zaman kaybetme. Araştır elbet daha iyisi vardır. Bana da bir kadın doğum uzmanı (güya) pko hastasısın bu geçmez ilaçsız hele hamile kalamazsın dedi ben alternetif tıpla pko dan kurtuldum. Hiç ilaç kullanmadan hem de. Şimdi de Allah nasip ederse çocuk için uğraşıyorum...
seieda yla demirbas kaldik kim bilir daha topikler acicam en son bana gelir sira :)))
Kızlar şimdi size bişey sorcam yarın başka bi doktora gitcem inşallah diyelimki o da imkansız vakit kaybetme tüp bebek yaptır dedi ama ben daha 4 aylık evliyim hemen tip bebek saçma degilmi? Su bitkisel yollar civan aslan pençesi bal tarcın vs. Onları deneyip bi kaç ay daha deneyşmmi yoksa vakit kaybetmeyim tüp bebekmi napayım?
Yaa çok güzelll :) hayırlı olsun diyelim mi kesin mi sonuç yayalım mı :) şaka bi yana eğer ovu testi değil ise Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın umarımkızlaaaar hayatımın şokuuuuuuuunu galiba yaşıyorum