- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
melis ya 2.beta 434.2 cıktı of allahım delircem cok yüksek geldi ya kesin sorun var 25indr olan 177.6 idi siZce ne olabilir normalmi
canım ikiz olmasın ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melis ya 2.beta 434.2 cıktı of allahım delircem cok yüksek geldi ya kesin sorun var 25indr olan 177.6 idi siZce ne olabilir normalmi
ay cnm inanamiorm ben sana sen bu konularda okadar tecrubesizsin ki kiyamama o degerler daha 10000 i bulck cnm benim. nekadar artarsa okadar iyi yani cnm benim yaa jide kormus yuksek diyeeemelis ya 2.beta 434.2 cıktı of allahım delircem cok yüksek geldi ya kesin sorun var 25indr olan 177.6 idi siZce ne olabilir normalmi
aaaa siradaki benimmmmm gordunuzmuu arkadaslarrrrListemiz hamişlerle süsleniyor..
[td][td][td][/td][/td][/td][/td] [td]
1. @Annesiym 18 yaş 8 lık evli ilk çocuk simdi hamis 2. @sssedahmettt 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk simdi hamis 3. @ccv95km 26 yaş 3,5 yıllık evli ilk
cocukşimdi hamiş 4. umutsa20 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk şimdi hamiş 5. Minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 ŞUBAT beklemede 6. @fTMNrsRKY 24 yaş 1,5 YILlık evli ilk çocuk BAT 15 OCAK beklemede 7. @ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK beklemede 8. @Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK beklemede 9. @Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK beklemede 10. @happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT beklemede 11. @Seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 12. @Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK beklemede 13. @Anatolya 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 20 OCAK beklemede 14. @Sibelll 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 ŞUBAT beklemede 15. @ebrar09 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 16. @tbynpnr 29 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 7 ŞUBAT beklemede 17. msbebik 25 yaş 8 aylık evli ilk cocuk BAT 31 OCAK beklemede 18. @mineati 32 yaş 4 yıl evli ikinci cocuk BAT 5 ŞUBAT beklemede 19. @sofiayse 37 yaş 5,5 aylık evli ilk cocuk BAT 15 OCAK beklemede 20. @Sekerimmm yaş 6 aylık evli ilk cocuk BAT 6 ŞUBAT beklemede 21. @yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci
cocukBAT 2 ŞUBAT beklemede 22. @melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci cocuk BAT 26 OCAK beklemede 23. @toprak-35 25 yaş 5 yıllık evli ilk cocuk BAT 27 OCAK beklemede 24. @kendidebilmiyor yaş 7 aylık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 25. @merrr 29 yaş 4 yıllık evli ilk cocuk BAT 19 OCAK beklemede 26. @hazychampagne 25 yaş 9 aylık evli ilk cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 27. @Cannac 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 28. @cheesecake30 30 yaş 3 yıllık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 29. @twins scorpion 26 yaş 6 yıllık evli ikinci
cocukBAT 25 OCAK beklemede 30. @ayzanur Australia
[td]yaş[/td][td]7 aylık evli[/td][td]ilk
cocuk[/td][td]BAT[/td][td]beklemede[/td]
[INDENT][/INDENT]
[/td]
[/td][/td]
aaaa siradaki benimmmmm gkrdunuzmuu arkadaslarrrr
kizz bunlar ne dioo bana bi çimdirik ataleeee bayilcm fenalastimyükselicek tabi canım delimisin ya düşünme bunları badem ceviz ye bol bol süt iç bide :)
hahahah evet senide benim hemen altima yazsinahretlik asabımı bozma ben altlardayım @fTMNrsRKY fatma bacı hemen en üste al beni bi bebek alıp çıkcam :)
ikiz manyagi bu daacanım ikiz olmasın ya :)
Aminnn..Teşekkür ederim canım sağolasın..Sevgili umutsa20 ne kadar güzel yazmissin,inan ki çok duygulandim,heyacanini buradan hissettim.maşaallah nazar değmesin.darisi hepimize inşaallah.detay paylasman içinde ayrica tesekkur ederim
aaaa siradaki benimmmmm gkrdunuzmuu arkadaslarrrr
kizz bunlar ne dioo bana bi çimdirik ataleeee bayilcm fenalastim
hahahah evet senide benim hemen altima yazsin
ahh nerde cnmm kurudum kaldim ben bu ay insallah bep birlikle hamileyiza yazarim tasimizi taragimizi toplar acacak oldugum hamileler topigine gideriZaynen yürü minee arkandan gelicez öbür ay
aynen yürü minee arkandan gelicez öbür ay
tamam canım sağolasın Stres yapıpta şu anlarımı zihan etmicem.anın tadını çıkarcamyükselicek tabi canım delimisin ya düşünme bunları badem ceviz ye bol bol süt iç bide :)
ikiz manyagi bu daa
tamam canım sağolasın Stres yapıpta şu anlarımı zihan etmicem.anın tadını çıkarcam
hee alt allata uste uste yan yana farketme canim ben bagirmam bebegim korkaröylemi canım yan yana yazsın nasılsa biz ikimz hamile olunca bağrtıdan kimseler kalmıcak buralarda :) seviyorum herkesi öperm onları ya 4gr bebişlerinide :)
hee alt allata uste uste yan yana farketme canim ben bagirmam bebegim korkar
bi hamile kalayim anasini satcm dunyaninkız ne arkası güvenmeyin anında satış hamile kalsın arki bulasın Minesuu falan kocasına naz kaynanasına nispete gtcek :)