- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
İnşallah canım. Hepimiz bu ay hamile kalalım:) inş ok beklemeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Hepimiz bu ay hamile kalalım:) inş ok beklemeyiz
canım gebe kaldıktan sonra öğrendim iki yıl oldu.usg de çıktı.ikiz gebelik biri gitti biri bana kaldı çok şükür 2 yaşında.İyi yapmışsın. Ohh demek bu ay olmadı diğer ay senin de güzel haberlerini alacağız Benim dr lekelenmelerim oluyor parol içip kesenler var ben de denesem iyi olur.
Rahim filmi çektirdiğinde göründü galiba peki nasıl karar verdin film çektirmeye, kaç ay denediniz?
Günaydın canimgunaydinn sekerler
gunaydinn sekerler
evet evet evetttttİnşallah canım. Hepimiz bu ay hamile kalalım
gunaydinn sekerler
Bende bugün bebiş özlemiyle uyandım kızlar topige bi bakayım dedim bebiş haberleri var ne güzel.. Gece kocama uykumun arasında ben bebek istiyorum olmuyor diyormuşum sabah ise giderken söyledi
Amin canım inşallah hepimizin olsun hayirlisiylakendimi gördüm bende bebeğimi düşürdüğümde bebek ağlıyo kalk yemek vercem diye uyanıyodm Allahım isteyen herkese nasip etsin
Günaydın tatlımgunaydinn sekerler
benım 6 gün kalmış kız sen 9 gun yazınca sayayım dedım çok kayıtsızım bu ay yaaaaAdetime son 9 gün kaldı beklemek çok sıkıcı ya
Canım tebrik ederim maşallah deqerin baya iyi çıkmış canım benim deqer 33 tü senin idrar testinle aynı siliklikte çıkmıştı deqer farketmiyo demekkioleyyyyyyyyy yaaa
canım az sonra bi test daha alıcam.. yarın da yapıcam sizin icin fak olacakmı merak edenler varCanım tebrik ederim maşallah deqerin baya iyi çıkmış canım benim deqer 33 tü senin idrar testinle aynı siliklikte çıkmıştı deqer farketmiyo demekki
harbiden hee ahretliyiz demiigünaydın ahretlik :)
Senin bi şeyin varsa çıkar tatlımbenım 6 gün kalmış kız sen 9 gun yazınca sayayım dedım çok kayıtsızım bu ay yaaaa
tebrik ederim canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Belirtilerin varmıydı.canım az sonra bi test daha alıcam.. yarın da yapıcam sizin icin fak olacakmı merak edenler var
Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)))Canım tebrik ederim maşallah deqerin baya iyi çıkmış canım benim deqer 33 tü senin idrar testinle aynı siliklikte çıkmıştı deqer farketmiyo demekki
harbiden hee ahretliyiz demii