- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
Adetime son 9 gün kaldı beklemek çok sıkıcı ya
bence sende patlatcan haberi kuzu artık millet ikinciyi yapcak anca herld sıra gelcek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime son 9 gün kaldı beklemek çok sıkıcı ya
ahahha ılahı kuzum yaa sona kalan dona kalan modundayız yaa ahahha. yok bebeğim @merveaydın yaa yapmıcam test gelirde gelsin yeni ayın hazırlıklarını yapıyorum şuan gelmezse yaparızbence sende patlatcan haberi kuzu artık millet ikinciyi yapcak anca herld sıra gelcek :)
ahahha ılahı kuzum yaa sona kalan dona kalan modundayız yaa ahahha. yok bebeğim @merveaydın yaa yapmıcam test gelirde gelsin yeni ayın hazırlıklarını yapıyorum şuan gelmezse yaparız
Bu ay umudum yok ya belirtim de yok zaten :)bence sende patlatcan haberi kuzu artık millet ikinciyi yapcak anca herld sıra gelcek :)
aynen herkes ikinciyi yaparken biz hala 1 icin ugrascak bu gidisle kuzumbence sende patlatcan haberi kuzu artık millet ikinciyi yapcak anca herld sıra gelcek :)
Ne zman ki ay yumurtlama günün :)yumurtlama gunumu 4 gozle bekliom adam ameliyatli ama umrumda degil banane
Bu ay umudum yok ya belirtim de yok zaten :)
kızlar uzun aranın ardından ben geldim :::::::) naıslsınız
ben polib amliyatı oldum sımdı adeti bekliyorum bu ay bal tarcın corek otu yapıcam ve preseed jel kullnıcam
allahım hepimizin karnnını boş bırakmaz inşallah
Allahtan ümit kesilmezzzz kırmızı kartları görene kadar ihtimal vardır herzamanee napım kuzu baklm bu ay nolcak Allahtan ümit kesilmez
yumurtlama gunumu 4 gozle bekliom adam ameliyatli ama umrumda degil banane
Allahtan ümit kesilmezzzz kırmızı kartları görene kadar ihtimal vardır herzaman
böyle daha iyi hem stres az olmuş oluyor hafiften ümitsiz olunca
hakkaten haaa adam seksten soğurmuş falan bide, gözleri dönmüş karılarından bırakarlarmış ahahahahahretlik delirme adamı perte çıkarcan az sabır sonra öbür ayda boşa gitcek gerçi bunye alıştı çizft çizgi görünce noluruz biz bilmem :)
yok kız cidden cuma günü bi kudurup gene gittim doktora kadında şaşırdı bile bi ümit çatlamıştır bı bakın gene ya dedimhee yeme beni içten içe kuduryn dimi aynı ben öleyim laf aramızda tototma bile takmıyo gözüküp için için yiyom kendimi :)
yok kız cidden cuma günü bi kudurup gene gittim doktora kadında şaşırdı bile bi ümit çatlamıştır bı bakın gene ya dedim
baktı yok aynı buyumedı bu ay cok stres yaptın geçti artık dedi ondan ama genede var ümit benim deli duygularımdan kaynaklanan
Amiin cnm Allah razı olsun darısı bütün isteyenlere İnşallah tez zamanda :)Can'ım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)))