Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 yasındayım canım,
Günaydın bir saat içinde test gelir. Yapacam. Haberi veririmCanım zaten ben ikiz istemem öyle bi isteqim yok yani teker teker qelsin veletler başa çıkamam ikisi bir
canım cok teşekür ederiz suan kan verdim beklemedeyimmm, allah isteyen herkese nasip etsingünaydın kızlar biraz rahatsızdım kaç gündür giremiyordum buralar beta hcg kokuyor.maaşallah yeni gebeler var hayırlı olsun çok sevindim.allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah darısı diğer bekleyen herkese olur.
@ccv95km Annesiym
kızlar günaydın kan verdim 2 3 saate cıkar sonuc dedilerr ☺ sabırsızlıkla bekliyorum sizlerede haber vericemmmm
ya kızlar şu inetrnetten satılan ovulasyon testleri markası nedir nereden aldınız iyi mi gerçekten, bide gebelik testi mi veriyolarmıs nasıl yapalim o işi eger bat lar gelirse
canım cok teşekür ederiz suan kan verdim beklemedeyimmm, allah isteyen herkese nasip etsin
gördüm o markayı evet tatlım, onu deneyeyim ozaman.sen kullandığında işe yaramışmıydıcanım ben 2 yıl önce kullanmıştım. gittigidiyor dan almıştım.laboquick marka almıştım.gebelik testi hediyesi var.kaliteli birşeye benziyor onu alabilirsin
Amiinn canım İnşallah. Teşekkür ederim :)günaydın kızlar biraz rahatsızdım kaç gündür giremiyordum buralar beta hcg kokuyor.maaşallah yeni gebeler var hayırlı olsun çok sevindim.allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah darısı diğer bekleyen herkese olur.
@ccv95km Annesiym
Ben de varım üzülmeValla ağlıcam ya Allahım duy sesimizi yarabbim bu ay bizim yuzumuzude guldur sen @annesiyim gibi resmen biz kaldık bi
Canım hayırlı olsun çok sevindimmmm. Ne güzel bi heyecan. Bize de yaşatsın inşallajih. Yumurtlama testi filan yapmış mıydın?ama canım herkeste aynı semtomlar olmuyorki mesela benim belim hiç ağrımadı.. bak snn ağrımıs, inşallah cıkarsın gün aşırı ilişki yaşamaya çalış özellikle yumurtlama zamanı canım.
Olacak olacak. Üzülmeyin çok düşünmeyin