- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
arkadaslar bu benim telefonumun ekranından çekildi telefonuma günleri kaydettim daha iyi görebilmek icin. Şuan bunu sizinle paylaşıyorum..
yanında s yazanlar ilişkiye girdiğimiz günler arkadaşlar. Normalde ben 28 gunde 1 regl olmam 30-32 yi bulur yani ama ayın 22sinde regl sancıcı gibi sancılar olmaya basladı ve bunlar 3 gundur devam ediyordu bu durum beni şüphelendirdi yoksa 26sından önce idrar testi yapmazdım asla..özelden mesajlaştıklarıma da diyordum reglime 4 gun var diye :) Birde bugun yani ayın 24ünde belime de bıcak saplar gibi ağrılar girdi..
ayrıca psikolokijmi bilmiyorum ben zaten cocuk dşündğümüzden beri herseye cok dikkat ettim, cok ağır kaldırmadım ya da çok ani hareketlerden kaçındım normalde düzenli spor yaparım bantta 9da 10da koşarım soluksuz 1 saat yapabilirim bunu, 1 aydır sadece 6 da yurudum, 1kg dumbel çalıştım.. bunun dısında yorgunluk son 1 haftadır söz konusuydu, birde regl sancısı gibi sancılar olmaya baslayınca ayaklarım hep coooooook üşüdü hala da üşüyor. Mide bulantısı, baş dönmesi, kusma, hiç olmadı en ufak rahatsız olmadım bunlardan. Sadece
-kasık sancısı
-bel ağrısı oda sadece bugun 1 kere
-ayak üşümesi
-ha birde sindirim sistemi iptal :) wc olayı zor oldu son 2 haftadır
-rüya gördüm 3 gece üst üste hamile oldugumu
-yuzumde 1 gecede ayın 22si gecesi boynum çenemin altı tum yüzüm sivilce oldu
arkadaslar merak ettiğiniz seyler varsa sorabilirsiniz benim aklıma bunlar geliyor suan
Bu ay gevşek davrandm bidaki ay soluksuz devm edim bende gunaşırı