2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *ftmnrsrky 24 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 12 OCAK daha değil 2. *minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 OCAK daha değil 3. *ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK daha değil 4. *sssedahmettt 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 5. *Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 6. *Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK daha değil 7. *happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT daha değil 8. *seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT daha değil 9. *Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK daha değil 10. * 11. * 12. * 13. * 14. * 15. *
seieda kuzum sancim gitti bugun 1 hftadir cekiodum ama testler negatif bakalim kirmizi karti bekliyorum :)
Aynen canim bende kendim yaptirdim ki iyiki yaptirmisim..kayip yasamak cok zor.drlarin umuru degil 3 dusuk olcak illa..bunlar çok önemli ama doktorlar saolsn umursamadılar zorla yaptrdım :)
cnm laboquick yapiorm erken gebelik degil ama guvenilir marka kuzum olmadi vakti var cnm napalimcnm tek markanın testini yapmasaydın başka baktınm inş olmazsn hasta vardr bebiş :)
Evet tatlim igne yapcam bende Allah herkeze bebisini bagislasin..artik drlar onlem olarak bile veriyorlar asprini cunku o kan akisini sagliyor.benimki olusamamisti bile bom boş keseydi..imkanin varsa yaptir ozelde ama pahali testler..normalde illa tekrarlayan dusuklerden sonra yapiliyor.ama sevincimin kursagimda kalcagini bileydim onceden yaptirirdimki..boyle kayiplardan haberim bile yoktu..hakkimizda hayirlisi..Çok yakın arkadaşım ilk çocuğunu o yüzden kaybetti. Şimdi iki tane kızı var çok şükür ama her gün göbeğinde iğne vuruyordu 9 ay boyunca
onu bende yaptım bendede gölge bile yoktu canını sıkıo o test adamın bide kutusu bile yok kağıt sadececnm laboquick yapiorm erken gebelik degil ama guvenilir marka kuzum olmadi vakti var cnm napalim
yok cnm en gec yarin gelir adetim gecen ay 15 inde olmustum :) kismetonu bende yaptım bendede gölge bile yoktu canını sıkıo o test adamın bide kutusu bile yok kağıt sadece
yok kuzu yaaa gelir kirmizilar birakirmi hic yakami
Aynen canım inşallah hep birliktede mutlu haberi veririzmasalla hepimiz 26 yasindaymisizz hahah
hadi kisir partisi yapalimAçıklamanız için sağolun kızlarartik sorun da olmayınca sorun arar olduk niye olmuyor diye kafayı yemesek bari şaka bi yana halimize sukretmemiz lazım kızlar Allah Korusun ya kısır falan olsaydık o zaman napardik
Kuzum burdan birbirimize bu konuda ic icme diyemeyiz Allah korusun bisey olur.benim rahatsizlik belli oldugu icin kullaniyorum.dr gittiginde danis o belki onlem amacli baska bisey verir..cunku bu hapi kalp rahatsizligi olanlarda iciyo..danis oyle kullan bebişimyok cnm en gec yarin gelir adetim gecen ay 15 inde olmustum :) kismet
yok kuzu yaaa gelir kirmizilar birakirmi hic yakamidediginiz aspirini ben onlem amcli icsem.ne olur ki zarari olurmi acep :)) hamiskende iciliyormu kan vermeye eriniorm yaa aman
saka yapmadim kiTövbe yarabbim şaka sı bile kötü
Açıklamanız için sağolun kızlarartik sorun da olmayınca sorun arar olduk niye olmuyor diye kafayı yemesek bari şaka bi yana halimize sukretmemiz lazım kızlar Allah Korusun ya kısır falan olsaydık o zaman napardik
adet oldum kizceler bir sonraki bat 14 subat sevgililer gunuinsallah sevgililer gunumuzu bebegimizin haberiyle kutlariz
mrb canım ben ilk gebeliğimden önce çok stres yapmıştım zor gebe kalmıştım hatta çocuğum olmuyor diye artık dört gözle bebek beklemekten vazgeçip stres yapmadığım bi zmanda doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. ikincisinde ise hiç istemediğim bi zamanda kazayla hamile kaldım(gerçi sonra düşük yaptım ama).yani isteyince stres yapıyoruz bu da hormonlarımızı etkiliyor iş daha da zorlaşıyor.ama işte stres yapmamak elimizde olsa istesek de istemesek de stres oluyor
Wayy kuzum batlarimiz yakindiya benimde gelmeye başladiadet oldum kizceler bir sonraki bat 14 subat sevgililer gunuinsallah sevgililer gunumuzu bebegimizin haberiyle kutlariz