- 12 Haziran 2013
- 568
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm senin isminde mine sanirim
evet mineevet cnm senin isminde mine sanirim
bata nekadar var tatlim. hyrlisi olsun belki ucuzdurKızlar ben kafayı artık iyice siyirdim galiba.eskiden rüyamda bir bebek gorurdum iki gündür üçüz goruyorum.Rabbbimmm yardım eyle bize.
bata daha 9 gun var.dun batma vardi bugun o da yok.be bilim hic umitli degilim bu aydan senin bat kac? Doktor 6 at icinde olur ins demisti dimi sana.bata nekadar var tatlim. hyrlisi olsun belki ucuzdur
benim bat 13 ya da 14 subat canm..insallah hamileyimdirde esime en guzel sevgililer gunu hediyemi veririm. ama bendende umut yok 6 ay sabretcez belki daha fazla Allahtan umut kesilmezbata daha 9 gun var.dun batma vardi bugun o da yok.be bilim hic umitli degilim bu aydan senin bat kac? Doktor 6 at icinde olur ins demisti dimi sana.
yaa herkes bebek goruo ruyasinda ben hic bebek gormedim ruyamdaaaSelam kizlar.. topikimiz rutine dondu yine Minesuu gii bende bu hafta ruyamda hep bebişle uyandim ama gulerek uyandm hep..ne tatli bebisti o oyle..Allahim tez vakitte bizede nasip etsin her birimize inşallah
insallah hamilesindir tabi :) bende bu ay hamileysem bebegimin esimin dogum gununde dogma ihtimali var :)benim bat 13 ya da 14 subat canm..insallah hamileyimdirde esime en guzel sevgililer gunu hediyemi veririm. ama bendende umut yok 6 ay sabretcez belki daha fazla Allahtan umut kesilmez
insallah canm hayal kurmak cok gzel ama keske gerceklesseinsallah hamilesindir tabi :) bende bu ay hamileysem bebegimin esimin dogum gununde dogma ihtimali var :)
Bu ay hepimiz hamile kaliriz ins
Kuzum muhtemel bilinçaltidir bu cunku battan sonra aklimizdan cikmiyoki..ise giderken durakta beklerken bi bakiyorum iç ses hep bebişle iilgili dualar ediyo :) strestende olmuyo.benim tum arkadaslarim hep aklimdan sildigimde oldu diyo.bu nasil bisey o kafayi keske bende yasasam.aklimda hepyaa herkes bebek goruo ruyasinda ben hic bebek gormedim ruyamdaaa
bu o kafayi yasayamayizz canm ne yazikkiKuzum muhtemel bilinçaltidir bu cunku battan sonra aklimizdan cikmiyoki..ise giderken durakta beklerken bi bakiyorum iç ses hep bebişle iilgili dualar ediyo :) strestende olmuyo.benim tum arkadaslarim hep aklimdan sildigimde oldu diyo.bu nasil bisey o kafayi keske bende yasasam.aklimda hep
Masallah canim yaa 7 haftalik oldun bile saglikla sihatle yavrunu kucagina almayi nasip etsin rabbim..Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günün gecesinde erkek bebek gördüm. Öyle tatlıydi ki kucağıma aldim opup seviyordum. Rüya tabirlerine baktığım da çok güzel haberler uzun zamandır beklediğin bir şey falan yazıyordu. Tabi hep bebeği düşündüğümüzden de olabilir ama çok etkilemiştim o ruyadan
benim bat değişti sanırım ocağın hem dokuzunda hem de 22 sinde olmuştum.normalde dün olacaktı ama 22 sinde tekrar olduğum için dün olmadım.yeni bat 18 mart @fTMNrsRKY canım listeyi düzenlediğin zaman belki eklersin diye yazdım.
ben de sasirmistim cnm18 mart yazmışım sıyırdım galiba 18 şubat yeni bat
millet bir bir gebe kalınca buranın suyu çıktı heyecanı kaçtıben de sasirmistim cnm
toplayip baska topige goturcem sizi. haftaya :))millet bir bir gebe kalınca buranın suyu çıktı heyecanı kaçtı