Ben sizide masum bulmadım..
Ama kendinizi suçlu bulduğunuz konular yüzünden değil tabiiki ,
Böyle bir insanla nasıl evlenilir? Nasıl çocuk yapılır ? Bunlar sadece eşinizin hatası olamaz, bence bu durumda olmanızın en büyük sebebi sizsiniz,
Sizi üzmek istemem tabi ama böyle konular okuyunca ben bir türlü sadece karşı tarafı hayatı zehir eden taraf olarak göremiyorum, bence asıl suçlu böyle dengesiz ve ruh yapısı hasta olan insanlarla evlilik yapan taraf..
Canim senim nezdinde tum "bu kiz bu adamla niye evlendi madem" diye soranlara cevap vereyim.
Acik acik yazicam.
Esimden onceki iliskimdeki adam tam bir cocuktu. Ailesinin iteklemesiyle yasiyordu. Ailesi is buluyordu. Ailesi napicani soyluyordu. Ailesi de iyiydi aslinda. Ama sonra dusundum bu adam surekli pispisla yuruyecek yapmam dedim. O da zaten vazgecme asamasindaydi. (Sebebini hala bilmiyorum. Belki uzak mesafe iliskisindendir)
Bitirdim.
Sonra bi arkadasim "mihri ayni senin gibi guleryuzlu sinemaya merakli arkadas canlisi" diyip tanistirdi.
Ama arkadasim da cok iyi tanimamis. Zaten tanistiriyorum ama bendeki izlenimi bu. Cok iyi bilmiyorum. Begenirsen devam edersin dedi.
Yani arkadasimin hic bi gunahi yok.
Megersem esimin guleryuzlulugu sadece belli kesime ve belli insanlaraymis. Arkadas canliligi da oyle. Sinema meraki hala var. Onda yanilmamis. Bi de sorumluluk sahibi ayaginin ustune basiyor.
Beni de sadece bu etkilemisti.
Bu adam calisir evine bakar. Cok da iyi baba olur dedim.
Biz martin basinda tanistik mayisin birinde evlilik teklifi aldim mayisin sonunda soz oldu.
Haziranda nişan oldu. Nisandan sonra biraz yakinlastik. Hayatimda ilk defa bu heyecani yasadim ama ileri gitmedik kesinlikle.
Sorumlarimiz nisanliyken belli etti kwndini.
Ama bana evlilik hakkinda tek gorusunu soyle diyordu "evde son sozu ben soylerim o da peki karicim" ben de safim ayagim yerden kesilmis bunu ciddiye aldim sanirim.
Ama sorunlari da hep evlilik stresi dedim.
Bazen sorunlari dusununce derdim ki herhalde yapamiycam.
Ama yakinlastik o kadar dedim. Sonra dedimki ileride evlenecegim adamin yuzune rahat bakamam. Bu adam iyi iste kendime bahaneler buldum.
Ah kafam ah.
O kadar pismanimki. Bi insan nasil gormek isterse dunyayi oyle goruyor.
Bu yuzden mutluluk icin kalbin sesi falan hikaye aklin sesini dinlemek lazimmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.